Muhteşem Yüzyıl Kösem 5.Bölüm Yorumları

@xemrexxx bölümün başlarını izlemedim.Son yarım saati falan izledim.Sence izlemelimiyim ?

İzlediğim kısımlarda safiye kıza elbiseyi verdi.Ahmeti halası zehirledi.Kız kaçmaktan vazgeçti.Halvete girdiler.Ama çok boş halvetti.Hürrem böyle girmemişti :(

Derviş hain çıkto

Bugün çok konuştum :bhr: Haftaya görüşürüz :X
çenen tutulsun emi .ss

O da olurdu da Kadir totoşuyla yakışmazlardı.ss
kadir oğlanın işlevi belli @Çiğdem- ve @Almila ları diziye çekmek :A hem bu dizide çok karakter var öyle hatçe-pargalı gibi ön plana çıkamazdı kim gelirse gelsin

@xemrexxx bölümün başlarını izlemedim.Son yarım saati falan izledim.Sence izlemelimiyim ?

İzlediğim kısımlarda safiye kıza elbiseyi verdi.Ahmeti halası zehirledi.Kız kaçmaktan vazgeçti.Halvete girdiler.Ama çok boş halvetti.Hürrem böyle girmemişti :(

Derviş hain çıkto
izle izle çok şey oldu :D

Ranini, Tokyo ve Oya Doğan bölümü beğenmeyip nasıl dalga geçiyorlar.ss
kim takar onları :D ranini ile tokyo bence starla toptan dertliler gecenin kraliçesinin lansmanına alınmadılar bugün hatırla gönül yalan haberi kara sevdayı klişe bulmalar :A
oya doğan tek tweet atmış hemen eleştirmiyim zaten ona kalsa my nin yerini kpa alacaktı :A

kim takar onları :D ranini ile tokyo bence starla toptan dertliler gecenin kraliçesinin lansmanına alınmadılar bugün hatırla gönül yalan haberi kara sevdayı klişe bulmalar :A
oya doğan tek tweet atmış hemen eleştirmiyim zaten ona kalsa my nin yerini kpa alacaktı :A
Oya uyuya kalmış izlerken. :A Ay yaşlandım demiyor da diziye laf atıyor.ss

Teorilerin tutmadı gene. :( Bu Kösem konusunda fena çöküşe geçtin sanki Çiko. :(
her söyleiğimiz çıkıcak diye birşey yokki cnm ama benim bu konudakı teorim gerçekleşiyor zaten ben ne diyorum en başından beridir yunan kız ön plana çıkartmamak için senaryo yazılmıyor diziye diyorum buda gayet gerçekleşiyor gördüğüm kadarıyla :F

beren gelince asıl senaryosu yazılmaya başlanıcak diziye üst düzey bir senaryo kesinlikle bekliyorum 🙂🙂🙂

her söyleiğimiz çıkıcak diye birşey yokki cnm ama benim bu konudakı teorim gerçekleşiyor zaten ben ne diyorum en başından beridir yunan kız ön plana çıkartmamak için senaryo yazılmıyor diziye diyorum buda gayet gerçekleşiyor gördüğüm kadarıyla :F

beren gelince asıl senaryosu yazılmaya başlanıcak diziye üst düzey bir senaryo kesinlikle bekliyorum 🙂🙂🙂
İnşallah dediğin gibi olur. :D

İnşallah dediğin gibi olur. :D
budizinin normal totel reytingi 4 ortalama berenle birlikte en azından 6 ortalama olur sanırım zaten vadide 6-7 ortalamada hiç reytingi değişmiyor beren sadece 2 reyting getirsin 5 e gerek yok vadiye ortak olmaya yetiyor yani 2 reytingte getiremicekse zaten ismi neden beren saat diye çıkar sorarım sizin umudunuz var yanı :F:F:F