5 bölüm bekledik çok kısa sürdü.ssAa kafayı yicem 5 sn önce rüyaydı halvet 1 snde gerçek mi oldu![]()
Acaba Beren'e mi saklıyorlar.İlk halvet bu kadar çabuk geçilecek bir sahne miydi uzaktan çekim öpüşme hop uyudular.![]()
fazla baymasın dizi kaç sezon sürerse sürsün kösemle birlikte tek kalacak karakterAy bu Alex de baydı iyice.ss
Nasıl yani 😱fazla baymasın dizi kaç sezon sürerse sürsün kösemle birlikte tek kalacak karakter![]()
Yalnız Anastasia öylece çıktı yani.5 bölüm bekledik çok kısa sürdü.ss
Yok o doğru değil.izleme pis .ss neyse dedikodusu asa vazgeçmem şubatta bitecek diyor![]()
kösem 1651-52 de ölüyor berkin karakteri 1649 da diğer karakteerlerin neredeyse hepsi 60-70.bölüme meftaNasıl yani 😱
ilk dediği tuttu anneler analarYok o doğru değil.Geçen sezon da en az 10 tane bitecek haberi çıktı.
![]()
Ay ben şok.kösem 1651-52 de ölüyor berkin karakteri 1649 da diğer karakteerlerin neredeyse hepsi 60-70.bölüme mefta![]()
ayrıntılara girsek iyi olurduYalnız Anastasia öylece çıktı yani.Tövbe tövbe
![]()
ay safoz sen son gelişmelere kaçırdın mı alex aslında şehzade yahya yani ahmetin abisiAy ben şok.
Alex için kurgu karakter diyen vardı o yüzden çabuk yolcu olur diyordum.![]()
ne bileyim la o kız kurgu karakteriNasya nın yanındaki karakterin adı neydi.O yaşayacak mı @xemrexxx![]()
Unutmuşum la ben o detayı.ay safoz sen son gelişmelere kaçırdın mı alex aslında şehzade yahya yani ahmetin abisi![]()
Bunu sadece sen dedin yalnız. Diğer forumlar da kimse yazmamış böyle bir sey.ay safoz sen son gelişmelere kaçırdın mı alex aslında şehzade yahya yani ahmetin abisi
ne bileyim la o kız kurgu karakteri![]()
bir yerimden uydurmadım ya totoşBunu sadece sen dedin yalnız. Diğer forumlar da kimse yazmamış böyle bir sey.![]()