- Reaksiyon puanı
- 58,913
- Puanı
- 1,060
Öyle de bazı kişiler şikeli oylar gönderiyorlaroylarımı kullandım..öncelikle şunu söyleyeyim oldukça zor bir oylama yaptığımı belirtmek istiyorum..aslında yarı final olduğu için 25 puan kuralı bence bu hafta uygulanabilirdi..çünkü sadece 3 yarışmacı bulunuyor bu yüzdende 25 puanlı sistem yapılabilirdi.bu şekilde hiç olmazsa 1 puan alan şarkı olmamış olurdu..yarı final olduğu için şarkıların tamamı 1 puanın üzerinde olurdu..hatta en düşük puan 3-5 arası olabilirdi yada daha fazla alabilirdi....tüm yarışmacılara başarılar diliyorum..
Aslında bunuda engellemenin yolu olabilir dediğinde haklısın aslında ama bunuda şöyle düzeltebilirdik mesela en düşük puan o sistemde 5 filan olabilirdi..buradaki amaç en düşük puanın 1 olmaması..çünkü 1 puan alan yarışmacı morali baya bozuluyorÖyle de bazı kişiler şikeli oylar gönderiyorlar
ay elen de kurtulalım riri ile sıla kalırsa 1.sezona dönüş .ss@Yiğitt canısı oy kullan @batuhankaralar hadi ama hacı
gelmesin o cücük seveni yo kzati pis reyting canavarı .ssForuma girmemiş ki açıklasın.
Gelse bile yapacağı açıklama şu:Gelsin o zaman
İşte onu yapamazGelse bile yapacağı açıklama şu:
Sonuçlar yarın 18:00'da sizlerle.
O halde o da foruma girmez bugün.İşte onu yapamaz
Denizel etki varO halde o da foruma girmez bugün.
Finalde olacağım inşallahay elen de kurtulalım riri ile sıla kalırsa 1.sezona dönüş .ss
riri yi şutlayalım o zamanDenizel etki var
Finalde olacağım inşallah