MusicSurvivor All Star | Yarı Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

O değil de ben @mrt-06'nın oylarını çok merak ediyorum. :A Üçümüz de yakın arkadaşıyız 1 puanı kime verse büyük tepki çekecek. :A

Zaten o sebeple kullanmıyorum dedi yaa. İş çığırından çıktı falan bahanem:A
Ayrica şarkıyı oylayacak. Yakınlık ne alaka. Şike falan olur. Töbe töbe.:X

@mrt-06 kulak Ağrı'n için Sıla dinlemen şart :A diyerek kapağı atarım :F
Geçmiş olsun mrtcigin🙄 Bu arada kulaklıkla dinlemek zorunda değilsin. Hem konuşmak falanda yazar olurdu. Az gürültü ile dinleyebilirsin😵
Siz doktordan daha mı iyi bileceksiniz dinleme dedi. :F Her türlü dinlemeyecekmişim sesli sessiz kulaklıkla ya da hoparlörle her türlüsü yasak maalesef....
Kot kafalar aşkına :A
3 isme de aşığım. :love1:

Siz doktordan daha mı iyi bileceksiniz dinleme dedi. :F Her türlü dinlemeyecekmişim sesli sessiz kulaklıkla ya da hoparlörle her türlüsü yasak maalesef....

3 isme de aşığım. :love1:

Çözüm odaklı değilmiş o doktor neyse ben seni hep son verdiğin 5 üzerinden 3 puan ile hatırlayacagim.:)

Dostluğumuz bir yarışmada verdiğim puana bağlıysa benden nefret edebilirsiniz nasıl hatırlarsınız da hatırlayın kullanmayacağım.. Ben yarışmada olsam sorun etmezdim alt tarafı bir puan ve bu benim arkadaşlığımın ölçüsü ya da şartı olmazdı neyse...

Umarım bu hafta elenirim. Kaldıkça saçmaladığı mı düşünmeye başladım. Umarım elenirim.

Puanları az sonra göndereceğim. Eserlerin üçü de çok iyi ama ikisi daha iyi. Klasikler her zaman daha öndedir benim için, hareketli ve neşe verici müzikler ise istisnalar hariç maalesef hiç sevemedim. Tabi şarkıcının sesine diyecek yok, müthiş bir ses tonu var, belki sözleri de çok iyidir bilemem ama kulağa ve ruha hitap bakımından bana göre değildi.

Öteki eser ise zaten yılların şarkısı. İsmini görür görmez aha budur işte dedim, öteki eserin adını ilk defa görmüştüm, dinledikten sonra hatırladım. Ancak ikisini de dinledikten sonra zor bir kıyas sonrası fark açıldı ve birisi çok daha ağır bastı. Yola devam bakalım. :)