MusicSurvivor All Star | Yarı Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

@sokak sanati klip fena birbirini yemişler. :D

Bu adamdan dayak yemişti sanırsam eski erkek arkadaşı.

Tam puanına adayım :D
liste çok karışık baya zor olacak ya:d sadece 3 yarışmacı kalmışsınız:) oyları yarına bıraktım zaten:) çok zor bir hafta :)

Klipte ki adam farklı biri. Oyuncu manken bir isim o.:D
Riri'yi döven kalleş Chris Brown zencisi.😡

Şarkı gönderme tarihi o. O bizle alakali. Orayı düzenler @GunesinOglu gelince.:X
şarkının nakaratı baya iyi ya:) şarkıyı uçurmuş baya:)

Klipte ki adam farklı biri. Oyuncu manken bir isim o.:D
Riri'yi döven kalleş Chris Brown zencisi.😡

Şarkı gönderme tarihi o. O bizle alakali. Orayı düzenler @GunesinOglu gelince.:X
tamam yarın oldugu belli aslında düzenlemesi o kadarda şart değil..ben bi an karıştırdım ama o tarih sanırım şarkıyı yollama tarihi oluyor..

liste çok karışık baya zor olacak ya:D sadece 3 yarışmacı kalmışsınız:) oyları yarına bıraktım zaten:) çok zor bir hafta :)

Calvin Harris yazarda şarkı mükemmel olmaz mı.:Z Gerçekten harika şarkı özellikle disco tarzı çok yakışır Rihanna'ya.:D

liste çok karışık baya zor olacak ya:D sadece 3 yarışmacı kalmışsınız:) oyları yarına bıraktım zaten:) çok zor bir hafta :)

Benim nakaratta çok iyi karar vermen zor olacak ama benim başlangıçtan nakarata kadar kusursuz :D en doğru kararı vereceksin bence 😉

Benim nakaratta çok iyi karar vermen zor olacak ama benim başlangıçtan nakarata kadar kusursuz :D en doğru kararı vereceksin bence 😉
seninkide slow tarz..ama baya baya iyi..benim için zor bir karar olacak..yarışma yarı final olduğu için çok çok zor olacak

Son düzenleme:
Oylarımı verdim düşük puanı verirken hiç zorlanmadım. 1'de kararsız kaldım ama eniyisini seçtim sanırsam herkese başarılar.

çok farklı bir yorum katmış..özellikle nakarattaki yorumu bir başka ya..

Şarkı başlı başına bir efsane zaten. Nakarat dediğin gibi çok akılda kalıcı ve hareketli. Bu şarkı tam senlik anlaşılan.:Z

Oylarımı verdim düşük puanı verirken hiç zorlanmadım. 1'de kararsız kaldım ama eniyisini seçtim sanırsam herkese başarılar.

Bana en düşük vereceğini ümit etmiyorum.:F

@ozgur2113 tosunum oy kullan hadi.:Z