Ben ilk bölümde kız falan görmedim. Başroldeki abi saydım 40 kişiyi dövdü, zaman kalmadıysa demek ki.![]()
fragmandaki kız ikinci bölümdenmi gösterilmiş
Ben ilk bölümde kız falan görmedim. Başroldeki abi saydım 40 kişiyi dövdü, zaman kalmadıysa demek ki.![]()
@destere bu dizi için demedim preacheri diyorum ona sende bakıcaktındulavrat varsaa bakarız
konuyu sevdin değilmiböyle antika konulara özellikle seni etiketliyorum biliyorum diziyi kaçırmayacağını
hangisi iyiki bu sezon doru dürüst hangi diziye başladı hepsini bir bölüm izleyip kaçıyor mesela ash vs evıl ı zar zor seyrettirdik , jessica ya başladı açık sahneler var dedi mırın kırın ettti @Çiğdem- , ben sağlam bir diziye başladığını görmedim![]()
evet ona bakıcam constantine e benziyor ama oyuncuda önemli constantine i oynayan vatandaş soğuk biri değildi sempatik biri@destere bu dizi için demedim preacheri diyorum ona sende bakıcaktın
ayy sen benim dizilerimi neden kıskanıyorsun en kalitlei türk diziler ve en kaliteli yabancı dizileri izliyorum ben![]()
Eşkıya izliyorum rahatsız etme.evet ona bakıcam constantine e benziyor ama oyuncuda önemli constantine i oynayan vatandaş soğuk biri değildi sempatik biriumarım preçırda aynı olur
) zaten konuyu sevmiyorum birde başrol oliver toparlağı gibi olursa terkederim
ayrıca bu balandslı @xemrexxx nin dizisi tam senlikmişhertaraf yumurta gibi parlak oğlan kaynıyormuş @sürgünüm ün dediğine göre, sen bunuda izlersin bence
)
bizimkiler diğer odada kaderimin büzüldüğü gün ü izliyorEşkıya izliyorum rahatsız etme.))
Kırgın Çiçekler'i izliyorsun ama Eşkıya'yı izlemiyorsun aşkolsun.bizimkiler diğer odada kaderimin büzüldüğü gün ü izliyorevden kaçasım var bizde kendimizi nete vurduk
)
artık onu bıraktım bu saatten sonra zaten tekrar yakalayamamKırgın Çiçekler'i izliyorsun ama Eşkıya'yı izlemiyorsun aşkolsun.
Oysa senin dizide seveceğin Meryem, Nazlı ve Esra gibi 3 tane taş var.![]()
Hala mı izliyorlar.bizimkiler diğer odada kaderimin büzüldüğü gün ü izliyorevden kaçasım var bizde kendimizi nete vurduk
)
Dizinin fragmanı fena değil,ateşli sahneler de mevcut imiş bakalımpreacher ilk bölüme bakacağım demiştim
-------------Bir huri ile bir zebaninin aşkından doğan Genesis isimli doğaüstü varlık, kahramanımızın bedenini ele geçirir. Jesse tüm cemaatinin ölümüne sebep olur ve kilisesi de yerle bir olur. Jesse, eski sevgilisi Tulip ve İrlandalı alkolik vampir arkadaşı Cassidy; durumu düzeltmek için uzun bir yolculuğa çıkarlar.-----------------
böyle bir konu benden çok @mrt-06 @Çiğdem- @cookies ve @MelankoliK in dikkatini çeker)
motorcu oğlanlar kol geziyorDizinin fragmanı fena değil,ateşli sahneler de mevcut imiş bakalım![]()
@destere beni etiketlemişti buraya yorum yap diye de şimdi bulamadım. Hem melun sen izlemiyor musun? Ragnar reisi avatar yapmışsın
ragnar reyiz kösem izliyormupş ondan avatarıma koydum desteğine teşekkür etmek için@destere beni etiketlemişti buraya yorum yap diye de şimdi bulamadım. Hem melun sen izlemiyor musun? Ragnar reisi avatar yapmışsınpissss ss.
Tamam buldum sağol yorumumu yapıyorum şu anbunları ben alayım bunların üstündeki bitleri pireleride @Çiğdem- alsın
dur o sayfayı bulunca ordan sesleneyim sanabende arıyordum
![]()