Into the Badlands Tanıtım Fragmanı!

dulavrat varsaa bakarız :)

konuyu sevdin değilmi :) böyle antika konulara özellikle seni etiketliyorum biliyorum diziyi kaçırmayacağını :)

hangisi iyiki bu sezon doru dürüst hangi diziye başladı hepsini bir bölüm izleyip kaçıyor mesela ash vs evıl ı zar zor seyrettirdik , jessica ya başladı açık sahneler var dedi mırın kırın ettti @Çiğdem- , ben sağlam bir diziye başladığını görmedim :)
@destere bu dizi için demedim preacheri diyorum ona sende bakıcaktın :A

ayy sen benim dizilerimi neden kıskanıyorsun en kalitlei türk diziler ve en kaliteli yabancı dizileri izliyorum ben :A:A:A

@destere bu dizi için demedim preacheri diyorum ona sende bakıcaktın :A

ayy sen benim dizilerimi neden kıskanıyorsun en kalitlei türk diziler ve en kaliteli yabancı dizileri izliyorum ben :A:A:A
evet ona bakıcam constantine e benziyor ama oyuncuda önemli constantine i oynayan vatandaş soğuk biri değildi sempatik biri :) umarım preçırda aynı olur :)) zaten konuyu sevmiyorum birde başrol oliver toparlağı gibi olursa terkederim :)

ayrıca bu balandslı @xemrexxx nin dizisi tam senlikmiş :) hertaraf yumurta gibi parlak oğlan kaynıyormuş @sürgünüm ün dediğine göre, sen bunuda izlersin bence :))

evet ona bakıcam constantine e benziyor ama oyuncuda önemli constantine i oynayan vatandaş soğuk biri değildi sempatik biri :) umarım preçırda aynı olur :)) zaten konuyu sevmiyorum birde başrol oliver toparlağı gibi olursa terkederim :)

ayrıca bu balandslı @xemrexxx nin dizisi tam senlikmiş :) hertaraf yumurta gibi parlak oğlan kaynıyormuş @sürgünüm ün dediğine göre, sen bunuda izlersin bence :))
Eşkıya izliyorum rahatsız etme. :)))

Kırgın Çiçekler'i izliyorsun ama Eşkıya'yı izlemiyorsun aşkolsun. :(

Oysa senin dizide seveceğin Meryem, Nazlı ve Esra gibi 3 tane taş var. :)
artık onu bıraktım bu saatten sonra zaten tekrar yakalayamam:) konusunu sevseydim biraz en azından kızları kaçırmazdım :)

zorlama bi dizi olmuş tanıtım bi iyi bi kötü geldi gözüme sanki game of thronos a rakip olmak için yapılmış bi dizi ama zorlama olmuş sanki bi an önce yapalımda hemen çıksın gibi olmuş öte yandan birazda mad max esintisi var işte sırf bu yüzden ilk bölümüne bakacam çünkü aşırı derecede mad max hayranıyım

preacher ilk bölüme bakacağım demiştim :)

-------------Bir huri ile bir zebaninin aşkından doğan Genesis isimli doğaüstü varlık, kahramanımızın bedenini ele geçirir. Jesse tüm cemaatinin ölümüne sebep olur ve kilisesi de yerle bir olur. Jesse, eski sevgilisi Tulip ve İrlandalı alkolik vampir arkadaşı Cassidy; durumu düzeltmek için uzun bir yolculuğa çıkarlar.-----------------

böyle bir konu benden çok @mrt-06 @Çiğdem- @cookies ve @MelankoliK in dikkatini çeker :))
Dizinin fragmanı fena değil,ateşli sahneler de mevcut imiş bakalım :)

motorcu oğlanlar kol geziyor :) @xemrexxx nin bit pazarından aldığı çürük dizilerden :))
orla-brady-doctor-who-casting-300x247.jpg

latest

MV5BMTQ5MzI4ODIxM15BMl5BanBnXkFtZTcwNDY1MDYyOQ@@__V1__SX1364_SY661_.jpg

upload_2015-12-4_21-36-23.jpeg

sen ve @Çiğdem- bit pazarısınız esas.ss