Kurtlar Vadisi Pusu 274. Bölüm Yorumları

Aman aman pasif kalsın.))))
aga 5-6 bölüm önce uçarak adam vuran cahit bugün ihtiyar bir terziyi takip ederken kaybetti düşün nerden nereye :D
bu arada agalar ayrıntıya pek değinmemişsiniz ama kgt den elemanlar ofise gelecek ve bunlar büyük ihtimalle polatın ekibinde olmasını istediğimiz adamlar olacak. bu şekilde ekibe dahil edecekler umarım sağlam oyuncular olur

Tilki niye bu kadar az gösteriliyor anlamak zor cidden daha etkili şekilde kullanılsa varya cidden fena şeyler olucak ama dediğimizle kalıyoruz.
adamın 2 saatte süresi 45 saniye :D yusuf kuzuzadenin süresi en az 30 dakka vardır
anlam veremiyorum bu konuya tek sıkıntı o bu mesele halledildiği an vadiyi hiçbir şey tutamaz

Vadide herşey olur ama bence de ölmez yani o kadar saçma bir şekilde ölmez en azından :) Gölge Polat'ı vursaydı o zaman efsane son olurdu.
3-4 bölüm polatın iyileşmesi sürse bu süre içinde yusuf şov izlerdik aman polatın vurulması deme en son istediğim şey şuan da

epey uzun bir zamandan sonra vadi 23:45 e kadar uzadı

Suha Baba klibini kacirdim :(
yarıda kestiler söverek tv yi kapattım
o değilde bunlar bölüm bitince reklama girdiler bi hata var bence süha babanın klibini bölüm içinde sanıp karıştırmışlar eminim buna :D

epey uzun bir zamandan sonra vadi 23:45 e kadar uzadı
aga böyle uzayınca son sahneler bomba oluyor ve coşturuyor yarın izle ve gör 8 reyting en az gelmezse forumu bırakıyorum tüm vadiciler şahit

güze bölüm olmuş ekibin ellerine sağlık final sahneside iyi bitti gelecek bölümede sarkan olaylar var önümüzdeki bölümde sağlam olacak
yusuf konusu sıkıntılı sahnelere birşey demiyorum ama bir bölümde bu kadar çok sahne verilmesi hiç doğru değil oraya da bir ayar çekseler iyi olacak

yarıda kestiler söverek tv yi kapattım
o değilde bunlar bölüm bitince reklama girdiler bi hata var bence süha babanın klibini bölüm içinde sanıp karıştırmışlar eminim buna :D

aga böyle uzayınca son sahneler bomba oluyor ve coşturuyor yarın izle ve gör 8 reyting en az gelmezse forumu bırakıyorum tüm vadiciler şahit
boşver aga iddialı olmak iyidir ama senin elinden gelen birşey yok o yüzden ortaya iddia koymana gerek yok 🙂 bakacaz ve görecez

tam coştuğum anlarda internet gitti yorum yazamadım ualn böyle işin :D

o yürüyüş o müzik o atmosfer o ayak sesleri o karizma o bir efsane efsane süper ötesi bi sahneydi müzik değişikti ama etkileyiciydi
süper ötesi bir bölümdü ufak tefek şeyler var yusuf gibi onun dışında harika
cahit e baya baya ayar verilmiş adam çok pasif oldu

neyin kafasını yaşıyor bu kanal anlamıyorum dediğin gibi ilk kez böyle bişeyle karşılaştık sonra süha babanın kasidesini kestiler hadsizler ölüye saygısı olur insanın orda reklama girsen ne olur girmesen ne olur

bende çok sinir oldum kesmelerine ya

aga 5-6 bölüm önce uçarak adam vuran cahit bugün ihtiyar bir terziyi takip ederken kaybetti düşün nerden nereye :D
bu arada agalar ayrıntıya pek değinmemişsiniz ama kgt den elemanlar ofise gelecek ve bunlar büyük ihtimalle polatın ekibinde olmasını istediğimiz adamlar olacak. bu şekilde ekibe dahil edecekler umarım sağlam oyuncular olur

adamın 2 saatte süresi 45 saniye :D yusuf kuzuzadenin süresi en az 30 dakka vardır
anlam veremiyorum bu konuya tek sıkıntı o bu mesele halledildiği an vadiyi hiçbir şey tutamaz

3-4 bölüm polatın iyileşmesi sürse bu süre içinde yusuf şov izlerdik aman polatın vurulması deme en son istediğim şey şuan da
Cahit'di uçurduklarına pişman oldular şimdide hırslarını böyle alıyolar galiba.))))

Şu Yusuf nedir cidden ya Cahit yetmiyomuş gibi bide bunu çıkardılar başımıza.))))) Tilki gibi bir cevher var 10 yıl sonra diziye geliyor aldığı sürelere bak cidden çok garip bu senaryoyu yazanların ne yapmak istediklerini bir anlamasam.

güze bölüm olmuş ekibin ellerine sağlık final sahneside iyi bitti gelecek bölümede sarkan olaylar var önümüzdeki bölümde sağlam olacak
yusuf konusu sıkıntılı sahnelere birşey demiyorum ama bir bölümde bu kadar çok sahne verilmesi hiç doğru değil oraya da bir ayar çekseler iyi olacak
aga bu konuda bişeyler yapmamız lazım yusuf olsun ama 3 dakka olsun sahneleri bu şekilde akif gibi herkesin nefretini kazanıyor

Cahit'di uçurduklarına pişman oldular şimdide hırslarını böyle alıyolar galiba.))))

Şu Yusuf nedir cidden ya Caghit yetmiyomuş gibi bide bunu çıkardılar başımıza.))))) Tilki gibi bir cevher var 10 yıl sonra diziye geliyor aldığı sürelere bak cidden çok garip bu senaryoyu yazanların ne yapmak istediklerini bir anlamasam.
hadi cahiti anlarım adam yıllardır vadide yusuf kim ve niye heycanlanalım onun sahnelerinde
cahiti eleştirdik ama ciddi bi hayran kitlesi var bu seviyeye de inince cahit vadinin demirbaşıdır asla ses edemeyiz
tilkiyi de kullanacaklar illa ki ama ne zaman bilmiyoruz

cümleten hayırlı geceler
iyi geceler aga yarın reytinglerde vadi şov göreceksin uçacaz :D

boşver aga iddialı olmak iyidir ama senin elinden gelen birşey yok o yüzden ortaya iddia koymana gerek yok 🙂 bakacaz ve görecez
vadi konu ise herşeyi yaparım aga sorun değil ama inandığım için söylüyorum bunu :D

Bu arada bolum daha eklenmedi bolum bitince yuklenmesine alismistik simdi yokluga dustum :D
eklensinde o son sahneyi 3-5 kez daha izlim o neydi ya rüzgar sesi ağır çekimde kalabalık yürüyüş ustanın asaleti böyle bi sahne yok milleti uçurdular akşam akşam :D

hadi cahiti anlarım adam yıllardır vadide yusuf kim ve niye heycanlanalım onun sahnelerinde
cahiti eleştirdik ama ciddi bi hayran kitlesi var bu seviyeye de inince cahit vadinin demirbaşıdır asla ses edemeyiz
tilkiyi de kullanacaklar illa ki ama ne zaman bilmiyoruz

iyi geceler aga yarın reytinglerde vadi şov göreceksin uçacaz :D

vadi konu ise herşeyi yaparım aga sorun değil ama inandığım için söylüyorum bunu :D
Cahit'di hayran kitlesi kim China abi olabilirmi . :F

Erhan'ın aktif olması sevindirici kolu kesildikten sonra baya pasifleştirmişlerdi.

Cahit'di hayran kitlesi kim China abi olabilirmi . :F
aga cahiti yusufla falan karıştırma cahitin hayran kitlesi baya geniş en basit örneği kardeşim cahit hayranı memati ölünce cahit hayranı oldu :D

'KAÇ HAYAT'

Kaç topuk
Kaç bacak
Kaç hayat
Toprağa düşer

Kaç çocuk
Kaç yürek
Kaç hayat
Toprağa düşer

Müzik-Lirik-Aranje:
Gökhan Kırdar

12341518_858643280899509_3859409073346584398_n.jpg