Kurtlar Vadisi Pusu 274. Bölüm Yorumları

vay anasını şok oldum hangi birisine yorum yapacam şaşırdım

Bunu cidden beklemiyodum.

Bölüm güzeldi. Bu tip takipleri özlemişiz.

Hep görmek istediğimiz operasyon sahneleriydi işte. Son da kurşunun da biteceği tuttu. :)

Reklam olmadı bu sahneye.Saygısızlık bu kanal d.

hiç k.bakmayın bölüm bomboştu son 4 dakka hariç dizinin komple revizyon yapması şart başka hiç bi yorum yapmicam

Polat Alemdar'dan kaçış yok...

CVVNN8mWEAAiQOz.jpg

CVVNNkPWoAETm_m.jpg

zaten bir değişik oldu sonuda bölüm bitti daha sonra reklama gittiler ilk defa gördüm böyle bir şeyi

tam coştuğum anlarda internet gitti yorum yazamadım ualn böyle işin :D

o yürüyüş o müzik o atmosfer o ayak sesleri o karizma o bir efsane efsane süper ötesi bi sahneydi müzik değişikti ama etkileyiciydi
süper ötesi bir bölümdü ufak tefek şeyler var yusuf gibi onun dışında harika
cahit e baya baya ayar verilmiş adam çok pasif oldu

zaten bir değişik oldu sonuda bölüm bitti daha sonra reklama gittiler ilk defa gördüm böyle bir şeyi
neyin kafasını yaşıyor bu kanal anlamıyorum dediğin gibi ilk kez böyle bişeyle karşılaştık sonra süha babanın kasidesini kestiler hadsizler ölüye saygısı olur insanın orda reklama girsen ne olur girmesen ne olur

tam coştuğum anlarda internet gitti yorum yazamadım ualn böyle işin :D

o yürüyüş o müzik o atmosfer o ayak sesleri o karizma o bir efsane efsane süper ötesi bi sahneydi müzik değişikti ama etkileyiciydi
süper ötesi bir bölümdü ufak tefek şeyler var yusuf gibi onun dışında harika
cahit e baya baya ayar verilmiş adam çok pasif oldu
Aman aman pasif kalsın.))))

gölgenin vurulmasına adeta şok oldum hiç beklemiyordum tabi ki ölmeyecek polat geldiğinde bulamayacak adam yanlış görmediysem kolundan vuruldu kalkar ve kaçar ariel alır büyük ihtimalle
kovalamaca ve takip sahneleri müthişti bölümü baya beğendim
tek sıkıntı yusuf buna artık biayar versinler başka sorunumuz yok tilkiden de bişeyler bekliyoruz tabi

Tilki niye bu kadar az gösteriliyor anlamak zor cidden daha etkili şekilde kullanılsa varya cidden fena şeyler olucak ama dediğimizle kalıyoruz.