Netflix Orange Is the New Black 3. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,400
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Netflix'in çok konuşulan, bol ödüllü hapishane dizisi Orange Is the New Black geçtiğimiz günlerde üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıktı.

Taylor Schilling'in başrolünde yer aldığı dizinin üçüncü sezonu da 13 bölümden oluşuyor ve 13 bölüm aynı anda yayınlandı.

Hem komedi hem drama oluşuyla özellikle ödüllerde kafa karışıklığı yaratan diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

orange-is-the-new-black-s3-cast.jpg

geçen sezonun sonunda miss rosa dan iki resim koyalım bu ikisi aynı şimi @OzaN ?
images
images

şimdi asıl konuya geçeyim şimdi bu diziyi zaten üç kişi izliyormuşuz ben @Forumdash ve @OzaN
ozan 2 sezonun 6. bölümünde terketmiş diziyi kalmışız iki kişi @Forumdash tamamen forumu terketmiş kalmışım bir kişi :))

neyse 3. sezona başlıyorum biriken dizilerimi temizlemeye burdan başlayacağım ikinci sezon harika bitmişti umarım yeni sezonda öyle olur ?

diziyi izlemeye aday üç beş arkadaşımızıda ekleyeyim mesela @sürgünüm sanki başlayacak gibiydi ?
sonra @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati @MelankoliK @vadikızı @cookies @gözlemci başlamak isterseniz geç kalmış sayılmazsınız henüz 3. sezon bitmiş dizide :))

geçen sezonun sonunda miss rosa dan iki resim koyalım bu ikisi aynı şimi @OzaN ?
images
images

şimdi asıl konuya geçeyim şimdi bu diziyi zaten üç kişi izliyormuşuz ben @Forumdash ve @OzaN
ozan 2 sezonun 6. bölümünde terketmiş diziyi kalmışız iki kişi @Forumdash tamamen forumu terketmiş kalmışım bir kişi :))

neyse 3. sezona başlıyorum biriken dizilerimi temizlemeye burdan başlayacağım ikinci sezon harika bitmişti umarım yeni sezonda öyle olur ?

diziyi izlemeye aday üç beş arkadaşımızıda ekleyeyim mesela @sürgünüm sanki başlayacak gibiydi ?
sonra @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati @MelankoliK @vadikızı @cookies @gözlemci başlamak isterseniz geç kalmış sayılmazsınız henüz 3. sezon bitmiş dizide :))
İyide bende zaten senle aynıyım şuan. :D Beni en başa etiketlemen lazımdı.:A

images
images

İlk sezonu izledim ben de. :)

başlamıştın sanırım ama ikinci sezon yorumlarında seni göremedik :) devam edecekmisin ? :)

harika oldu bu hemen 3. sezona başlıyoruz :) @sürügünüm de biraz hızlansa bize yetişir :)
Bilmiyorum ya bu dizi yazlık dizi bence bundan başlamasan olmaz mı? :D O kadar dizi varken bunu niye seçtin anlamadım. :D

Başlamıştın sanırım diye bir şey yok. İlk sezonu birlikte izlemiştik. Senin final bölümü yorumun nerde? https://fav10.net/forum/threads/orange-is-the-new-black-1-sezon-yorumları.214661/page-10
birlikte yorum yaptık zaten ilk sezonda hatta ben piper cıydım sen alex hayranıydın onuda biliyorum ama 2. sezonda yoktun hatta ikinci sezona özellikle baktım tek yorumun yok :))
birinci sezonu tam izledim olması lazım sezon finali yorumum zaten izlemesem ikinci sezona geçemezdim :)unutmuşmuyum yorum yazmayı ? :)

Bitiririz diyorsun yani :D Eee Jessica arada kaynamasın ama bak destere? :))

Yine unuttu bu bence. :D
jessica kaynamaz arada merak etme :)

birlikte yorum yaptık zaten ilk sezonda hatta ben piper cıydım sen alex hayranıydın onuda biliyorum ama 2. sezonda yoktun hatta ikinci sezona özellikle baktım tek yorumun yok :))
birinci sezonu tam izledim olması lazım sezon finali yorumum zaten izlemesem ikinci sezona geçemezdim :)unutmuşmuyum yorum yazmayı ? :)

jessica kaynamaz arada merak etme :)
@sürgünüm de izlerse 3 kişi oluruz. Birde @MelankoliK ya da @Çiğdem- gelirse işte 4'lü oluruz sanırım. :F:F