26 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Her bölümü böyle 140+ mı çekmişler. 3 tane yönetmenin olmasının sebebi bu demek.:F
Bence sahnelerin arasında ki kopuklugun sebebi buda olur. Yönetmen teke inmeli. Keşke Yağmur Durul gelse yine.:(
onlar meryemimin dizisinde:A

sorduğun sorunun çok basit bir cevabı var aslında :)
mesela intikama beren için başladım üç bölüm izledim bıraktım, birde finali izledim :)
ve intikamın başlangıcı 10 reyting, bitimi 8 reyting yani kısaca beren 8 reytingi tek başına çekiyor ama bu 8 reytingin korunması ve üstüne ilave reytingler gelmesi için konunun güzel olması şart yani berenin sadece ismi 8 reyting çekiyor şu anda türkiyede öyle tek başına bu kadar reyting toplayan başka bir isimde yok ? konunun izlenir olması içinde sağlam bir senaryo sağlam bir yönetmen sağlam bir yan kadro lazım ,
hatta intikam devam ederken @xemrexxx ile geçen bir sohbetimiz var diziyi niye bıraktın demişti? berene aşığım ama sırf beren görmek istesem resimleriylede yetiniyorum beren izlemek için 2 saat sevmediğim bir konuyu çekemem demiştim, aynı şeyleri şimdide söylüyorum berenin ismi çok etkili türkiyede güzelliğiyle kalitesiyle oyunculuk gücüyle devasa bir sanatçıdır beren, önünde saygıyla eğiliyoruz :)
ama diziye çektiği insanları dizide tutmak yapımcının yönetmenin ve diğer oyuncuların görevi tek başına yapabileceği başka bir şey yok ?

@beyazsoy un eleştirilerine gelince diziyi izlediğini sanmıyorum beren düşmanlığını bir yana bırak, konunun neresi olmamış? onu söyle? mesela dün nereyi beğenmedin hangi sahnesi kötüydü tek tek sahneler üstünde gidelim öyle toptancı yuvarlama yorumlarla anca kendini kurtarırsın :)) bende dün izledim bir çok sevmediğim yerde vardı çok severek izlediğim sahnelerde vardı söyledim ? sen nereyi beğenmedin??

hanı bazı dizilerde oluyor ya mesela alt yazıyla 10 yıl sonra diye bir yazı çıkıyor :)) öyle bir zaman atlaması şart :))

hepsi ahmettenmiymiş ? :))
beyazsoylu mesajlarına etiketleme beni gereksiz şeyler görmek istemiyorum :D

sorduğun sorunun çok basit bir cevabı var aslında :)
mesela intikama beren için başladım üç bölüm izledim bıraktım, birde finali izledim :)
ve intikamın başlangıcı 10 reyting, bitimi 8 reyting yani kısaca beren 8 reytingi tek başına çekiyor ama bu 8 reytingin korunması ve üstüne ilave reytingler gelmesi için konunun güzel olması şart yani berenin sadece ismi 8 reyting çekiyor şu anda türkiyede öyle tek başına bu kadar reyting toplayan başka bir isimde yok ? konunun izlenir olması içinde sağlam bir senaryo sağlam bir yönetmen sağlam bir yan kadro lazım ,
hatta intikam devam ederken @xemrexxx ile geçen bir sohbetimiz var diziyi niye bıraktın demişti? berene aşığım ama sırf beren görmek istesem resimleriylede yetiniyorum beren izlemek için 2 saat sevmediğim bir konuyu çekemem demiştim, aynı şeyleri şimdide söylüyorum berenin ismi çok etkili türkiyede güzelliğiyle kalitesiyle oyunculuk gücüyle devasa bir sanatçıdır beren, önünde saygıyla eğiliyoruz :)
ama diziye çektiği insanları dizide tutmak yapımcının yönetmenin ve diğer oyuncuların görevi tek başına yapabileceği başka bir şey yok ?

@beyazsoy un eleştirilerine gelince diziyi izlediğini sanmıyorum beren düşmanlığını bir yana bırak, konunun neresi olmamış? onu söyle? mesela dün nereyi beğenmedin hangi sahnesi kötüydü tek tek sahneler üstünde gidelim öyle toptancı yuvarlama yorumlarla anca kendini kurtarırsın :)) bende dün izledim bir çok sevmediğim yerde vardı çok severek izlediğim sahnelerde vardı söyledim ? sen nereyi beğenmedin??

hanı bazı dizilerde oluyor ya mesela alt yazıyla 10 yıl sonra diye bir yazı çıkıyor :)) öyle bir zaman atlaması şart :))

hepsi ahmettenmiymiş ? :))
Dünkü bölümü elestirmrdim ilk bölümü ve ikinci bölümün bir kısmına izledin ve elestirikerimi yaptım ilk bölüm dizinin nereye gideceğini ortaya koyuor.

Eleştirirlerimi yapmış tartismistik şimdi dizi neden olmamış baştan yazayim

1. oyuncuların yetersizligini artık herkes kabul ediyor

A)
bu dizinin pargalisi(ikinci güçlü adam birinci adamın güçlü yanisi) yok

B)
Dizinin birinci adamı yetersiz .muhteşem süleyman adı üstünde (halit ergence de bu gücü fazlasıyla iyi oynayarak hakkını veriyor) çok güçlü ihtişam veriyordu

C)tabiki Meryemi yok dizinin biz kimin hikayesini izleyeceğiz uyduruk bir Yunan kızının hikayesini mı izleyecegiz bu kızın amacı ne nedir varlık sebebi

2. Biz bu hikayeyi izledik zorla saraya getirilen kızın inanmıyor yonetmesi ve yönetme için pargaliyi mahidevrani ve mustafayi alt etmesi bizi cezbetti ama Bursa ne paralı var ne mahir devran var. Ne Mustafa var. Bunlar fenerbahce Beşiktaş ama kosemdekiler ptt1 ligden kalma bunlarla maç yapsa kim izler aynen kosem ottan birinci ligi kim izler

3. Kosem devrinde hiç başarı yok tarihi dizilerde başarılı dönemler ilgi çeker kimse bizimkiler nasıl yenilmiş izleyelim demez

1 değil 2 değil 3 değil 4 hiç değil taaammmm 5 reyting evet yanlış duymadınız 5 reyting eklenecekmiş oraya :F:F
ulan ne güldüm ya yorumlar birbirinden komedi şu gelince 5-10 artacakmışta 8 ekleyinde 5 çıkarında abi sizin çoğunuz yıllardır reyting işini takip eden arkadaşlarsınız hiç mi öğrenemediniz bu işleri bu komik yorumlarda bulunuyosunuz
istersen dünyanın en büyük 10 tane oyuncusunu getir diziyi yine 5 reyting falan artamaz bu işler çocuk oyuncağı mı sandınız tabi size göre şuan bu vasat dizinin 15-20 arası reyting alması lazımdı :D DÜNYADAN haberiniz yok bu dizi her hafta düşmeye devam edecek haftaya 3 lü bi oran alır sonrasını bilemem bu gün başka günlere benzemez bir dizi adıyla bile reyting alabiliyor kurtlar vadisinden bahsediyorum.
size tavsiyem kendinizi fazla kandırmayın dizi tutmadı tam da tahmin ettiğim gibi kimse taktığı yok kösem mösem burdaki 3-5 kişinin post kasmasıyla konular açmasıyla olmuyor bu işler artık gerçek dünyaya dönün diyorum :D

Kösem vadinin tekrarını geçme çalışıyor az kaldı :D.Starın hangi dizisi yüksek reyting alıyorda Kösemi bitirsinler:)(Paramparçadan sonra bu hafta en çok izlenen dizisi , geçen haftada ab grubunda en çok izlenen dizisi ).Bu reytinglerle 2 sezon devam eder tabi reytingleri düşmezse:D
aga sende bu işlerden epey uzak kalmışsın :d pazartesi paramparça salı kaderimin yazıldığı gün çarşamba kara sevda cuma kiralık aşk
bu diziden daha fazla izleniyor :D hepside starda :D

1 değil 2 değil 3 değil 4 hiç değil taaammmm 5 reyting evet yanlış duymadınız 5 reyting eklenecekmiş oraya :F:F
ulan ne güldüm ya yorumlar birbirinden komedi şu gelince 5-10 artacakmışta 8 ekleyinde 5 çıkarında abi sizin çoğunuz yıllardır reyting işini takip eden arkadaşlarsınız hiç mi öğrenemediniz bu işleri bu komik yorumlarda bulunuyosunuz
istersen dünyanın en büyük 10 tane oyuncusunu getir diziyi yine 5 reyting falan artamaz bu işler çocuk oyuncağı mı sandınız tabi size göre şuan bu vasat dizinin 15-20 arası reyting alması lazımdı :D DÜNYADAN haberiniz yok bu dizi her hafta düşmeye devam edecek haftaya 3 lü bi oran alır sonrasını bilemem bu gün başka günlere benzemez bir dizi adıyla bile reyting alabiliyor kurtlar vadisinden bahsediyorum.
size tavsiyem kendinizi fazla kandırmayın dizi tutmadı tam da tahmin ettiğim gibi kimse taktığı yok kösem mösem burdaki 3-5 kişinin post kasmasıyla konular açmasıyla olmuyor bu işler artık gerçek dünyaya dönün diyorum :D

aga sende bu işlerden epey uzak kalmışsın :D pazartesi paramparça salı kaderimin yazıldığı gün çarşamba kara sevda cuma kiralık aşk
bu diziden daha fazla izleniyor :D hepside starda :D
Evet hacı uzak kaldım :D Kiralık Aşk o kadar izleniyormuş mu :D? Sözümü geri alıyorum o zaman :)

Gerçek dünyaya dönün diyen birisinin gözü Vadi'den başka bir sey görmemesi de çok ironik gerçekten. :)
tam 5 reyting diyorsun yani gerçekten çok mantıklı bi yorum :D sen bu dizi başlamadan önce de vadiyi ezip geçecek diyen tiplerdendin tabi bazen sadece gülersin :kiki:

Evet hacı uzak kaldım :D Kiralık Aşk o kadar izleniyormuş mu :D? Sözümü geri alıyorum o zaman :)
ohoo aga 2 hafta öncesine kadar en yüksek reyting alan diziydi :D

tam 5 reyting diyorsun yani gerçekten çok mantıklı bi yorum :D sen bu dizi başlamadan önce de vadiyi ezip geçecek diyen tiplerdendin tabi bazen sadece gülersin :kiki:

ohoo aga 2 hafta öncesine kadar en yüksek reyting alan diziydi :D
Ben anlamıyorum zaten nerede gereksiz dizi varsa (tabi benim gözümde) yüksek reyting alıyor :D

Ben hiç bir zaman birisi beni kışkırtıcak bir sey yazmazsa. Asla bir sey yazmam.

Sana gelince geçen iyi gidiyorsun forumda demiştim. Yine eski günlerine döndün. Siyaset harici anlasamayacagiz senle sanırım. :D
kışkırtacak şey neymiş gerçekler ortada kabullenmeniz lazım :D