26 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

150 dk lik bölümleri nereden böleceksin @sokak sanati :D

Dediğim o değil dediğim bölümler 100 dakika normalde mesela Sonraki Bölümüde diziye katıp bölümleri birleştirdi diyorum ben yoksa her hafta 150 dakika dizi mi çekilir. Belki ilk bölüm için gecerli değil bu dediğim 2.bölümde böyle bir şey yapmış olabilirler. Timur dizinin sıkıcı gittiğini test edip bazı sahneleri kısaltır ve keser 3 bölümü 2 bölüm haline getirebilir. Bence mümkün bu. Zaten sahnelerin onu açık. İleri geri oynatabilirler.:F

Çok kötü reytingler. :(

Bende tekrar verilmediğini düşünüyorum. Muhteşem Yüzyıl zamanında Show baya tekrar vermişti. :(

Bu bölüm cidden iyiydi ama olmuyor işte sevilmedi bir türlü. Tek kurtuluş Beren'in gelmesi. Total'de 4 reyting aldıysak Beren gelince +5 daha ekleriz al sana +9 reyting.
Birde süresi kısalır dizinin bol reklam filan kurtarırız sanırım. :A:A
Totalde 9 reyting alan kaç dizi var. ))) beren için belki iki bölüm millet bakar bir oyuncunun faik seyircisi asla 2 reytingi geçmez belki ilk bölüm girse fanatik olmayan beren hayranlarını da çekebilirdi ayrıca bu senaristler değişmedikce dizide bir cacık olmaz

Dediğim o değil dediğim bölümler 100 dakika normalde mesela 2. Bölümüde diziye katıp bölümleri birleştirdi diyorum ben yoksa her hafta 150 dakika dizi mi çekilir. Belki ilk bölüm için gecerli değil bu dediğim 2.bölümde böyle bir şey yapmış olabilirler. Timur dizinin sıkıcı gittiğini test edip bazı sahneleri kısaltır ve keser 3 bölümü 2 bölüm haline getirebilir. Bence mümkün bu. Zaten sahnelerin onu açık. İleri geri oynatabilirler.:F
ilk 4 bölüm dizi başlamadan hazırdı bir şey değiştirdiklerini sanmıyorum :D

ilk 4 bölüm dizi başlamadan hazırdı bir şey değiştirdiklerini sanmıyorum :D

Her bölümü böyle 140+ mı çekmişler. 3 tane yönetmenin olmasının sebebi bu demek.:F
Bence sahnelerin arasında ki kopuklugun sebebi buda olur. Yönetmen teke inmeli. Keşke Yağmur Durul gelse yine.:(

bence kösem seyircisi şuan diziyi bırakmış durumda beren gelice bakarız diyen büyük bir kesimin olduunu düşünüyorum eğer bende kösem izleyicisi olsaydım ilk 2 haftadan sonra özellikle beren gelince bakarım der askıya alırdım diziyi bunu şuan büyük bir kitle bence yapıyor :F:F:F
Kaç kişi diziye berenin gireceğini biliyor. Yapımcı beren ile ilgili bir tanıtım çekseydi belki dediğin doğru olurdu. Bizim forumdakilere bakma öyle olsa en çok konu acılan dizi kosem ama reytingler ortada

Kaç kişi diziye berenin gireceğini biliyor. Yapımcı beren ile ilgili bir tanıtım çekseydi belki dediğin doğru olurdu. Bizim forumdakilere bakma öyle olsa en çok konu acılan dizi kosem ama reytingler ortada

Beren'in kitle zaten Ab totalde çok yoğun kitlesi yok yani diziye geleceğinin haberini az çok okumuş kimseler

ben beren fanalrının daha diziye iniş yapmadıklarını düşünüyorum beren fanlarının çoğu muhteşem yüzyıl sevmezler diye düşünüyorum my sevmeyen bir kitle beren için köseme bakıcaksa beren gelmeden bakmazlar bencede 5 kitlelik bir seyirci henüz diziye iniş yapmadılar berenciler n azından ilk bölümü totel 8 reyting yaparlar ama gerisi gelirmi gelmezmi bilemem :F:F:F

Harem ile anca @destere izler gerçi @destere persembenin üstüne kabus gibi çöktü analar ve annelerin ve kosemi aynı anda izleyerek duble yaptı onun izlenmesi için kosem harem sahnesi çektiyse silmesi lazım))) daha basit anlatayım Ertugrulda harem mi var.
Bu dizide erkek sahneleri ön planda ama reyting almıyor.
3 bölümü de izledin mi bilmiyorum ama çok az entrika var. Tek yol Harem olayları işte. :D
Ertuğrul'u araya niye soktun dur şimdi karıştırma ortalığı. :F:F

@mrt-06 kendinden yola çıkıp hülyoşun için 2 bölüm izleyebildin :) oyuncunun reytingi ilk bölümlerde ortaya çıkar senaryo iyiyse devam eder azılı tubişçiler hüseyin ve sürgünüm bile poyraz başlayınca kpa yı bıraktılar:))) beren etkisi geldiği ilk 3 bölüm gözükür sonra dizide senaryo aynıysa o etki de gider :D
Emrenin içine kacmisim)))

ben beren fanalrının daha diziye iniş yapmadıklarını düşünüyorum beren fanlarının çoğu muhteşem yüzyıl sevmezler diye düşünüyorum my sevmeyen bir kitle beren için köseme bakıcaksa beren gelmeden bakmazlar bencede 5 kitlelik bir seyirci henüz diziye iniş yapmadılar berenciler n azından ilk bölümü totel 8 reyting yaparlar ama gerisi gelirmi gelmezmi bilemem :F:F:F
Bunları kosemcileri ve berencileri gaz vermek için soylemiyorsan 4 bölüm sonra önüne çıkar bak))) şimdi berenciler my sevmiyorsa beren için nasil bu sıkıcı diziyi izlesin dediklerin kendin curutuyorsun))

@sokak sanati @Harunnn60 @destere

Harun Beren gelince +5 reyting gelir diyor ben de diyorum ki madem 5 reytingi var İntikam niye 3 reytinge düştü yani madem senaryoyu kurguyu castı bir kenara bıraktık Beren gelince Kösem'e +5 diyorsunuz o zaman İntikam'ın da senaryosunu diğer vasatlıklarını kenara bırakın.

Bu sistem oyuncuya bakmıyor ben Beren'i kötülemiyorum zaten sadece bu kadar büyük konuşmayın diyorum.. Senaryo toparlamadıktan sonra en popüler oyuncuları diziye getirin bir yararı olmaz. Bir bkz daha; Analar ve Anneler TNS oyuncuya değil senaryoya bakıyor..

Bunları kosemcileri ve berencileri gaz vermek için soylemiyorsan 4 bölüm sonra önüne çıkar bak))) şimdi berenciler my sevmiyorsa beren için nasil bu sıkıcı diziyi izlesin dediklerin kendin curutuyorsun))
bende onu diyorum ayoll ksöemin bu sıkıcı berensiz bölümlerini izlemezler berenin gelmesini bekleyen bir kitle var bence diziye bakmak için :A:A:A

Bu dizide erkek sahneleri ön planda ama reyting almıyor.
3 bölümü de izledin mi bilmiyorum ama çok az entrika var. Tek yol Harem olayları işte. :D
Ertuğrul'u araya niye soktun dur şimdi karıştırma ortalığı. :F:F
İlk bölüm sonrası yorumlara da yazdım. Dizi meral okayin hikayesi bire bir uygulanıyor seyirci bu kadın dizisini izledi tekrar aynı diziyi neden izlesin. Mahir devran gitmiş yerine aslihan gürbüz gelmiş üstelik oyuncuların kalitesi düşmüş. Bu senarist becereksizligidir aynı şeyi insanlara ısıtıp izletemezsin kpacilar özelikle @Çiğdem- iyi bilir karadayinin aynısını kapa da yazdım senaristler sonuç ortada .. Kısaca başka senarist ve başka kafa lazım ama bu kadar hazırlıklı bir diziyi başka senaristin toplamasi imkansiz

@sokak sanati @Harunnn60 @destere

Harun Beren gelince +5 reyting gelir diyor ben de diyorum ki madem 5 reytingi var İntikam niye 3 reytinge düştü yani madem senaryoyu kurguyu castı bir kenara bıraktık Beren gelince Kösem'e +5 diyorsunuz o zaman İntikam'ın da senaryosunu diğer vasatlıklarını kenara bırakın.

Bu sistem oyuncuya bakmıyor ben Beren'i kötülemiyorum zaten sadece bu kadar büyük konuşmayın diyorum.. Senaryo toparlamadıktan sonra en popüler oyuncuları diziye getirin bir yararı olmaz. Bir bkz daha; Analar ve Anneler TNS oyuncuya değil senaryoya bakıyor..
sorduğun sorunun çok basit bir cevabı var aslında :)
mesela intikama beren için başladım üç bölüm izledim bıraktım, birde finali izledim :)
ve intikamın başlangıcı 10 reyting, bitimi 8 reyting yani kısaca beren 8 reytingi tek başına çekiyor ama bu 8 reytingin korunması ve üstüne ilave reytingler gelmesi için konunun güzel olması şart yani berenin sadece ismi 8 reyting çekiyor şu anda türkiyede öyle tek başına bu kadar reyting toplayan başka bir isimde yok ? konunun izlenir olması içinde sağlam bir senaryo sağlam bir yönetmen sağlam bir yan kadro lazım ,
hatta intikam devam ederken @xemrexxx ile geçen bir sohbetimiz var diziyi niye bıraktın demişti? berene aşığım ama sırf beren görmek istesem resimleriylede yetiniyorum beren izlemek için 2 saat sevmediğim bir konuyu çekemem demiştim, aynı şeyleri şimdide söylüyorum berenin ismi çok etkili türkiyede güzelliğiyle kalitesiyle oyunculuk gücüyle devasa bir sanatçıdır beren, önünde saygıyla eğiliyoruz :)
ama diziye çektiği insanları dizide tutmak yapımcının yönetmenin ve diğer oyuncuların görevi tek başına yapabileceği başka bir şey yok ?

@beyazsoy un eleştirilerine gelince diziyi izlediğini sanmıyorum beren düşmanlığını bir yana bırak, konunun neresi olmamış? onu söyle? mesela dün nereyi beğenmedin hangi sahnesi kötüydü tek tek sahneler üstünde gidelim öyle toptancı yuvarlama yorumlarla anca kendini kurtarırsın :)) bende dün izledim bir çok sevmediğim yerde vardı çok severek izlediğim sahnelerde vardı söyledim ? sen nereyi beğenmedin??

Beren diziye geldiğinde 18 - 19 olacak mahpeyker.:D 27'ye atlanmaz. Bir anda okadar değişim güç bence.

@Harunnn60 150 dakikaları bende çözemedim ama eğer Timur sandığımız gibi akıllı bir adamsa ve diziyi Sırf isminden yararlanıp reyting için kurmadiysa dizide bölümleri birleştirdi bence ve olayları hizlandirma içine aldı. Yoksa 150 dakika dizi yapmak mantıksız hem ekip için hem dizi için. Benim tahminim bu yönde. Girişi beğenmedi yani 4 bölümü ve Beren'in gelişini hızlandirmak için bölümleri birleştirdi.:X
hanı bazı dizilerde oluyor ya mesela alt yazıyla 10 yıl sonra diye bir yazı çıkıyor :)) öyle bir zaman atlaması şart :))

kösem 9 tane doğurmuş her bölüm 1 tane odğursa beren geldikten sonra 9 bölüm daha kalır ahmet en az:A

hepsi ahmettenmiymiş ? :))

Son düzenleme:
Kösem vadinin tekrarını geçme çalışıyor az kaldı :D.Starın hangi dizisi yüksek reyting alıyorda Kösemi bitirsinler:)(Paramparçadan sonra bu hafta en çok izlenen dizisi , geçen haftada ab grubunda en çok izlenen dizisi ).Bu reytinglerle 2 sezon devam eder tabi reytingleri düşmezse:D

Aferin aydın doğan diyorum hd yi açması azerbaycan daki kanal d yasağı kalktı hepsi o vadiden dolayı kaynaklandı vadiyi o zaman azerbaycan da saat 1 de yayınlatmaya başlamış

@Harunnn60