Hahahaha ne demezsin4 bölüm hem de elçinim ezmişti bunu oyunculuğuyla![]()
4 bölüm yada 40 bölüm türk izleyicisi kaliteden anlamadıktan sonra
Hahahaha ne demezsin4 bölüm hem de elçinim ezmişti bunu oyunculuğuyla![]()
ne kalitesi beHahahaha ne demezsin
4 bölüm yada 40 bölüm türk izleyicisi kaliteden anlamadıktan sonra![]()
MYY Kösemde kaç kişi öldü acabane kalitesi beilk bölümünde 10 kişi öldü 20 kişi zırladı
![]()
öldürme var öldürme var şimdiMYY Kösemde kaç kişi öldü acabaYinede kalitenin zirvesi
Kaliteyle ne alakası var![]()
hahahah ayy buu ayı kim beee
Beren gelse de asalet gelse.@Çiğdem- kız resimlere bak çatla @EFE UYSAL ve @Maskeli Fedai ile@sürgünüm @destere @-poterhead- @Harunnn60 @sokak sanati @GunesinOglu @Yiğitt @eros @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 47308 Ekli dosyayı görüntüle 47309 Ekli dosyayı görüntüle 47310 Ekli dosyayı görüntüle 47311 Ekli dosyayı görüntüle 47312 Ekli dosyayı görüntüle 47313 Ekli dosyayı görüntüle 47314
ay sen asaleti berkte bulmadın mıBeren gelse de asalet gelse.![]()
Fotolarda Berk yok.ay sen asaleti berkte bulmadın mı![]()
kanlı savaş devam ediyordedim en başta kanlı bir savaş bizi bekliyordiriliş ve vadi fanları geri püskürtüldü
@sokak sanati ve kösemcilerle barış halindeyiz şu an anastasia çıkana ka
![]()
koskoca ozana sevgisine mahzar olmuş co adminliğine 1 adım kalmış yakamoz gitmiş sen kimsinHaddini bildiririm o kestaneye bana savaş açarsa.![]()
koskoca ozana sevgisine mahzar olmuş co adminliğine 1 adım kalmış yakamoz gitmiş sen kimsin![]()
şu anda kendisi yok amaSeni banlattı gitti forumdan kovdu benim aynısını yapabilecek iradem var![]()
şu anda kendisi yok amaayrıca beni banlatmadı ben 3 kere banlandım 3ü de ozanla tartışmaktan öyle ulu orta cezalık mesajlardan banlanmadım
ayrıca beni banlatmaıs kendi adına kötü oldu forumda kendisini taraflı bulan 15 kişi oldu n az sonunda kaçtı
![]()