almila kendisini hayal etmiştir taşınırken
almila kendisini hayal etmiştir taşınırken
Sen kıskançlığında çatla asıl
Yiğit gibi tatlı, efendi, saygılı, sevgili, başarılı birisi gibi olmak herkesin hakkı değil @Bully @mrt-06
neboş diziyi beğenmemiş anlaşılan geçiştirmiş soruları şöyle demiş@destere @Almila @Çiğdem- @sürgünüm @sokak sanati @Harunnn60
“Diziyi izledim, ben değerlendirme yapmayayım, onu halk yapsın”
nesini kıskansın kumru-fırdevs-valide sultan 3 tane efsanetül mefsane dizi ve karakterHülya'yı kıskandiysa hani.![]()
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @sürgünüm @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @tolgab @GunesinOglu @Aserat @Harunnn60 @vadikızı @mrt-06 @Almila @-potterhead- @Bully
Etiket gitmemiştir büyük ihtimal @xemrexxx bu haber doğrumudur :
http://www.gunes.com/Magazin/cokusun-faturasi-oyunculara-kesildi-643942
@sokak sanati @xemrexxx
beren ve kapris @sokak sanati![]()
ben bilmem güneşim bilirBeren Saat ve kapris kelimesi ilk kez yan yana geliyor.
Çok saçma durdu bence de.![]()
ben bilmem güneşim bilir![]()
beren geliyorsa hazır ekini de yaşlandırıp kenan imirzalıoğlu yapsınlar nasılsa beren 15 göstermeyecekÇöküş diye bir şey yok ayrıca. Timur direk senariste keser bence oyuncular ile ilgili durum yok.![]()
beren geliyorsa hazır ekini de yaşlandırıp kenan imirzalıoğlu yapsınlar nasılsa beren 15 göstermeyecekberkle ceyda da gitsin yaşlandırılsın hemen
![]()
@sokak sanati @xemrexxx haber yanlış diyorsunuz yani
Berenle ilgili ilk kapris haberi galiba.Daha önce cidden yoktu
Ayrıca beren gelirse reytingler artar neden onu almasınlarki![]()
Ceyda kim loberen geliyorsa hazır ekini de yaşlandırıp kenan imirzalıoğlu yapsınlar nasılsa beren 15 göstermeyecekberkle ceyda da gitsin yaşlandırılsın hemen
![]()
mahfiruzCeyda kim lo![]()
anastasia çok beğenildiyse demekHaber bence çok boş olmuş. Dizinin 2.sezonu böle garanti bence neyin kafasına göre Beren gelmeyecek deniyor.
Aynen ilk kez duydum. Sette falan hep neşeli biri olduğundan bahsedilir. Çok sallama bir haber.![]()
mahfiruz
anastasia çok beğenildiyse demek![]()
reyting sistemini takan kimDoğru düzgün izlemedi bile kimse kim beğenecek.![]()
reyting sistemini takan kimneyse timurun yapabileceği en mantıklı hareket kösem-ahmet-iskender-mahiruzuen geç 7.bölüme büyütmek
onlar büyüyünce zaten handan da ölüyor mecbur küçük musti de büyüyüyecek
bir şu daye hatun ve sümbül ağa çakması iki ismi de öldürmeli (bülbül değil sesi sümbüle benzeyen ağayı diyorum)