Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sen kıskançlığında çatla asıl :F
nesini kıskanayım be kadirin adamda bir yamukluk var belli yoksa neslihan atagül gibi çirkin kızla ne işi var :F bir @Çiğdem- in kenanı sinemle çok göze batıyor bir senin kadir o çirkin kızlarla birlikte görülerek ya biz körüz ya da @Yiğitt gibiyiz demek istiyorlar:A

nesini kıskanayım be kadirin adamda bir yamukluk var belli yoksa neslihan atagül gibi çirkin kızla ne işi var :F bir @Çiğdem- in kenanı sinemle çok göze batıyor bir senin kadir o çirkin kızlarla birlikte görülerek ya biz körüz ya da @Yiğitt gibiyiz demek istiyorlar:A
Yiğit gibi tatlı, efendi, saygılı, sevgili, başarılı birisi gibi olmak herkesin hakkı değil @Bully @mrt-06 :bhr: :love1:

@sokak sanati @xemrexxx haber yanlış diyorsunuz yani :)

Berenle ilgili ilk kapris haberi galiba.Daha önce cidden yoktu :)

Ayrıca beren gelirse reytingler artar neden onu almasınlarki :)

beren geliyorsa hazır ekini de yaşlandırıp kenan imirzalıoğlu yapsınlar nasılsa beren 15 göstermeyecek :F berkle ceyda da gitsin yaşlandırılsın hemen :A

Haber bence çok boş olmuş. Dizinin 2.sezonu böle garanti bence neyin kafasına göre Beren gelmeyecek deniyor.:F

@sokak sanati @xemrexxx haber yanlış diyorsunuz yani :)

Berenle ilgili ilk kapris haberi galiba.Daha önce cidden yoktu :)

Ayrıca beren gelirse reytingler artar neden onu almasınlarki :)

Aynen ilk kez duydum. Sette falan hep neşeli biri olduğundan bahsedilir. Çok sallama bir haber.:D

Doğru düzgün izlemedi bile kimse kim beğenecek.:F
reyting sistemini takan kim :A neyse timurun yapabileceği en mantıklı hareket kösem-ahmet-iskender-mahiruzuen geç 7.bölüme büyütmek :) onlar büyüyünce zaten handan da ölüyor mecbur küçük musti de büyüyüyecek :) bir şu daye hatun ve sümbül ağa çakması iki ismi de öldürmeli (bülbül değil sesi sümbüle benzeyen ağayı diyorum)

reyting sistemini takan kim :A neyse timurun yapabileceği en mantıklı hareket kösem-ahmet-iskender-mahiruzuen geç 7.bölüme büyütmek :) onlar büyüyünce zaten handan da ölüyor mecbur küçük musti de büyüyüyecek :) bir şu daye hatun ve sümbül ağa çakması iki ismi de öldürmeli (bülbül değil sesi sümbüle benzeyen ağayı diyorum)

Çok sahnesi olmadı Bülbülün ki bence açılır. Direk senariste yuklensin bence acayip sıkıcı işliyor Yılmaz.:(

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking