Klasik Sons of Anarchy - Dizi Yorumları

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
57,101
Puanı
1,061
sons-of-anarchy-season-6.jpg

FX kanalında 2008-2014 yılları arasında yayın yapmış Sons of Anarchy suç-drama dizisidir.

Her sezonu 13 bölümden oluşan dizi 7 sezon sürmüştür ve yapımcılığını, senaristliğini Kurt Sutter yapmıştır. Kurt Sutter Otto rolüyle dizide oynamıştırda. Dizide Jax rolünü Charlie Hunman, Gemma rolüyle altın küre ödüllü oyuncu Katey Sagal karşımıza çıkıyor.​

@GreatOttoman isyan çıkardım konuyu açtım. Artık bölüm bölüm bekliyorum yorumunu.:Z

@OzaN sen yorulma diye açtım.:D

@destere sen kaliteden anlamazsın pek ama bakmak istersen bize katıl. Çok geniş bir ekibiz:X @xemrexxx sen beğenmezsin zaten.ss

@sürgünüm kendini dizi boşluğunda hissedersen katıl bize. İlk bölümden bağlıyor dizi kendine.:Z

@gundix123 en çok sen beğeneceksin diziyi. Foruma girince mutlaka bak.:(

@cevaa sendende ümitliyim. Bu diziye mutlaka başla. Tam senin tarzın bence.:Z

@Danger UA! sen benlik değil demiştin. Arada yorumlara bak belki fikrin değişir.:D

Yakın bir zaman da ( diğer dizilerden vakit bulabilirsem :A ) 2.sezona başlamayı düşünüyorum, konusunun açılması iyi olmuş :A @sokak sanati

1. Sezon 2.bölümü izledim

Karakterlere alışma süreci gibiydi daha çok. Konuya giriş yok varsada ben giremedim ama ilk bölümde dedim dizinin çok akılda kalıcı sahneleri var.:X

Markette ki adamın balta ile kafa kırması
çok hoş sahneydi. Ben ekrana baka kaldım ilk bölüm ki geyik sahnesi gibi.:X

Jax'in planı güzeldi. Babasının günlüğüne daha hızlı okusam keşke.:D

7.8/10 8 haketmedi bölüm.

@GreatOttoman isyan çıkardım konuyu açtım. Artık bölüm bölüm bekliyorum yorumunu.:Z

@OzaN sen yorulma diye açtım.:D

@destere sen kaliteden anlamazsın pek ama bakmak istersen bize katıl. Çok geniş bir ekibiz:X @xemrexxx sen beğenmezsin zaten.ss

@sürgünüm kendini dizi boşluğunda hissedersen katıl bize. İlk bölümden bağlıyor dizi kendine.:Z

@gundix123 en çok sen beğeneceksin diziyi. Foruma girince mutlaka bak.:(

@cevaa sendende ümitliyim. Bu diziye mutlaka başla. Tam senin tarzın bence.:Z

@Danger UA! sen benlik değil demiştin. Arada yorumlara bak belki fikrin değişir.:D
oğlanlar motosikletle birbirini kovalıyordu sanırım öyle bir konusu vardı konu bana yabancı :)
@xemrexxx ile @Çiğdem- i etiketleseydin severler böyle parlak başrolleri :)

Özellikle @cevaa çok sever bence. :D
@cevaa sevmez o da benim gibi ? baksana resme? 20 tane meşin yuvarlak oğlana bir tane kadın düşüyor :) dizide bir saat bekleki kız göresin :))

oğlanlar motosikletle birbirini kovalıyordu sanırım öyle bir konusu vardı konu bana yabancı :)
@xemrexxx ile @Çiğdem- i etiketleseydin severler böyle parlak başrolleri :)

@cevaa sevmez o da benim gibi ? baksana resme? 20 tane meşin yuvarlak oğlana bir tane kadın düşüyor :) dizide bir saat bekleki kız göresin :))
Kaçıncı bölümdesin sen ben her bölümde en aşağı 2-3 kere öyle sahne görüyorum. :D