Aynen bu hafta yine süper olacak bölüm sence aksiyon olacak mı?engin daha kalıplı onur fit vücuda sahip.![]()
Aynen bu hafta yine süper olacak bölüm sence aksiyon olacak mı?engin daha kalıplı onur fit vücuda sahip.![]()
baya hemde. yeni karakterimizde var. çok sağlam bölüm olacak bu hafta.Aynen bu hafta yine süper olacak bölüm sence aksiyon olacak mı?
arkadan sanki birisi jensen e çalışıyor bayağı zorlamışlar meşin yuvarlağı
Ertuğrul sağlam sahnelerini çok özledimbaya hemde. yeni karakterimizde var. çok sağlam bölüm olacak bu hafta.
bu dizide milletin içine şeytan falan kaçıyormuş belki şeytan kaçacak nokta bulmuşturarkadan sanki birisi jensen e çalışıyor bayağı zorlamışlar meşin yuvarlağı)
@Çiğdem- oğlanın neden zorlandığını belki biliyordur arkadaki deyyus kim acaba ?![]()
şeytan erkekse olabilir tabibu dizide milletin içine şeytan falan kaçıyormuş belki şeytan kaçacak nokta bulmuştur))
@Çiğdem- o sahnede ekrana asılmıştırbu dizide milletin içine şeytan falan kaçıyormuş belki şeytan kaçacak nokta bulmuştur))
yaw biz ne diyoruz efe hala ertuğrul falan diyorErtuğrul sağlam sahnelerini çok özledim![]()
az kaldı eli iyileşsin gelsin 12 lerrrrr.Ertuğrul sağlam sahnelerini çok özledim![]()
niye etiketliyon tomates kafalı
Aynenaz kaldı eli iyileşsin gelsin 12 lerrrrr.![]()
Evet Diriliş genel sohbet konusuyaw biz ne diyoruz efe hala ertuğrul falan diyor
bu hangi konu yoksa dirilişemi çağırdın beni @xemrexxx)
kösem 3.bölüm fragman konusuna gel yeni fragman çıktı burada çiğdem parlaklarla hoppidi hoppidi yapsınniye etiketliyon tomates kafalıbende çıkayım buraları terketmek şart oldu
))
Bu hafta ne oluyor hayırdır.
Aksiyon var heyecan var gerilim var aksiyon seversin mutlaka izlemelisinBu hafta ne oluyor hayırdır.![]()
TOTAL'de 8 gelebilir mi?geçen hafta o ses türkiye vardı ab'de fazla artamadık ama bu hafta yok 11.5 alırız kesin. abc'de de 12 gelir ya da en kötü 11.8 civarı bi oran gelir..
geçen hafta 7.6 almışız gelebilir yüksek ihtimal.TOTAL'de 8 gelebilir mi?
12 gelirse rekor olacakk 2 sezondur tnsde hiçbir dizi 12 alamadıgeçen hafta 7.6 almışız gelebilir yüksek ihtimal.