Bakın @Billy Kane 'yi nerede yakaladık.
Bizden kaçmaz.
@Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @china_shangai @sürgünüm @HarzeM @sokak sanati
Bizden kaçmaz.
aaaaaaaaaa sen ne yapıyorsun oralarda tek başına dayak yemeden kaç gel buraya @Billy KaneBakın @Billy Kane 'yi nerede yakaladık.
Bizden kaçmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 47306
23 kişi daha var yanında ne konuşuyonaaaaaaaaaa sen ne yapıyorsun oralarda tek başına dayak yemeden kaç gel buraya @Billy Kane
aaaaaaaaaa sen ne yapıyorsun oralarda tek başına dayak yemeden kaç gel buraya @Billy Kane
o beğenilerin devamıda var harun erken çekmiş fotoyu şimdi baktım 350 olmuş.23 kişi daha var yanında ne konuşuyon
onlar beğenip kaçmış ayoll bizim billy kane saf gibi kalmış orda dayak yiyecek23 kişi daha var yanında ne konuşuyon
Link?o beğenilerin devamıda var harun erken çekmiş fotoyu şimdi baktım 350 olmuş.
Hahahahaa aynenonlar beğenip kaçmış ayoll bizim billy kane saf gibi kalmış orda dayak yiyecek
@Billy Kane mücade eder hepsiyle adam da Ertuğrul gücü var forumu yakıp yıkıyor.aaaaaaaaaa sen ne yapıyorsun oralarda tek başına dayak yemeden kaç gel buraya @Billy Kane
kız o yorumların altında diriliş tayfası var harun tek beni çekmiş kösemciler neye uğradını şaşırdı.onlar beğenip kaçmış ayoll bizim billy kane saf gibi kalmış orda dayak yiyecek
meluna bak sen .ssBakın @Billy Kane 'yi nerede yakaladık.
Bizden kaçmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 47306
Link?
Hahahahaa aynen
kız o yorumların altında diriliş tayfası var harun tek beni çekmiş kösemciler neye uğradını şaşırdı.
ayy asıll oraya @xemrexxx i salmak lazım 350 nize biren tek başına car car eder bıktırırda yanı hepinizi aynı anda hepinizi ayrı ayrı cevap verir hahaha@Billy Kane mücade eder hepsiyle adam da Ertuğrul gücü var forumu yakıp yıkıyor.
Yok artık abartma Dirilişçiler ona gözaçtırmazayy asıll oraya @xemrexxx i salmak lazım 350 nize biren tek başına car car eder bıktırırda yanı hepinizi aynı anda hepinizi ayrı ayrı cevap verir hahaha
ayy asıll oraya @xemrexxx i salmak lazım 350 nize biren tek başına car car eder bıktırırda yanı hepinizi aynı anda hepinizi ayrı ayrı cevap verir hahaha
ben deniz ve çiğdemle başa çıkmışım aynı anda dirilişçiler ne kiYok artık abartma Dirilişçiler ona gözaçtırmaz
Benle başa çıkamıyorsun daha @Çiğdem-
ben deniz ve çiğdemle başa çıkmışım aynı anda dirilişçiler ne ki
Haluk'ta zorlandın gibi sanki.senle niye başa çıkayım
ayol o bildiğin teyyip gören beyazsoy gibiydi foxa karşı o tarzlarla konuşulmaz anca engellenirHaluk'ta zorlandın gibi sanki.
Benle siyasette başa çıkamıyorHaluk'ta zorlandın gibi sanki.
Sen bu aralar iyisin valla ya. Böyle devam et bence.Benle siyasette başa çıkamıyor
Ne konuda iyiyimSen bu aralar iyisin valla ya. Böyle devam et bence.