Diriliş "Ertuğrul" 34. Bölüm Yorumları

İşte yeni sezondan beri görmek istediğim halime!!!
Hakikaten hepimiz çuvallamışız :) Ertuğrul bizi utandırdı :) iyi ki de utandırmış 😉 helali hoş olsun 😉

Ben tutmaz diye bir şey dememişim o yüzden rahatım, zaten bu dizi hakkında kesin yorumlar yaptığımı hatırlamıyorum. :A

Fakat @Çiğdem- uçurmuş. Şimdi Enginim, Dirilişim diyip duruyorsun bu ne? :F

"trt osmanlı dizilerini beceremiyor kaçtane yaptılar ve bitti hatırlamıyorum artık:kiki::kiki:
şimdide sıra ertuğrul gaziyimi rezil etmeye geldi öyle niyetleri varsa engin bey buna çok uygun seçim olmuş bu adam o rolun ağırlığını kaldıramaz mehmet akif alakurt bile fatih rorulunu kaldıramadı bu işler öyle göründüğü gibi kolay olmasa gerek engin bey çok yakışıklı maşallah
ama oyunculuğu yok koçum benim dısında başarılı olduğunuda sanmıyorm
engin bey yarışma program sunmaya devam etsin o alanda daha başarılı ama oyunculuk işini braksın bir zahmet zorlamanın bir ailemi yok bence 🙂🙂"

Ben tutmaz diye bir şey dememişim o yüzden rahatım, zaten bu dizi hakkında kesin yorumlar yaptığımı hatırlamıyorum. :A

Fakat @Çiğdem- uçurmuş. Şimdi Enginim, Dirilişim diyip duruyorsun bu ne? :F

"trt osmanlı dizilerini beceremiyor kaçtane yaptılar ve bitti hatırlamıyorum artık:kiki::kiki:
şimdide sıra ertuğrul gaziyimi rezil etmeye geldi öyle niyetleri varsa engin bey buna çok uygun seçim olmuş bu adam o rolun ağırlığını kaldıramaz mehmet akif alakurt bile fatih rorulunu kaldıramadı bu işler öyle göründüğü gibi kolay olmasa gerek engin bey çok yakışıklı maşallah
ama oyunculuğu yok koçum benim dısında başarılı olduğunuda sanmıyorm
engin bey yarışma program sunmaya devam etsin o alanda daha başarılı ama oyunculuk işini braksın bir zahmet zorlamanın bir ailemi yok bence 🙂🙂"
resmen tüy dikmiş :)))) hayatta hiçbir şey için bu kadar büyük konuşmamak lazım :) bak adamın biri gelir yüzümüze vurur :) bu arada tebrikler @sürgünüm

Seninde ondan aşağı kalır yanın yok.:)))
Zaten abim kabul ediyor bizli konuşuyor dikkat edersen. :A

Fakat yani bu dizinin tutma ihtimali sıfır şimdi ele alalım;

Yapımcı: Tekten Film
Kanal: TRT1
Konu: Daha önce defalarca yapılıp tutmamış tarihi içerikli dizi.

Bu diziye kim tuttu diyecekti ama Çiğdem'in yorumu ibretlik onu ayrı değerlendiriyoruz. :F

Zaten abim kabul ediyor bizli konuşuyor dikkat edersen. :A

Fakat yani bu dizinin tutma ihtimali sıfır şimdi ele alalım;

Yapımcı: Tekten Film
Kanal: TRT1
Konu: Daha önce defalarca yapılıp tutmamış tarihi içerikli dizi.

Bu diziye kim tuttu diyecekti ama Çiğdem'in yorumu ibretlik onu ayrı değerlendiriyoruz. :F

Yüzümüze vurur kısmını atlamışım.:F