SON dizisinde izleyince ben kendisine ısınmıştım ondan önce benim de ön yargılarım vardı açık konuşmak gerekirse.bende ilk duyduğumda pek içime sinmemişti engin altan ama herkesi şaşırttı![]()
Bu dizide ne boyle ya herseyi dort dortlukSON dizisinde izleyince ben kendisine ısınmıştım ondan önce benim de ön yargılarım vardı açık konuşmak gerekirse.![]()
ne diye kıskanayım dur dikaktimi dağıtma poyraz kalitesine konsantreyim
fragmandan sonra sana kötü bir haberim var benim için iyi oldu tabii.Bölüm çok guzeldi sonu cok iyiydi fragmsn bekleniyor![]()
Ne oldu?fragmandan sonra sana kötü bir haberim var benim için iyi oldu tabii.![]()
kesinlikle süperdi abla hele son sahne duygulandırdı@EFE UYSAL izledim cnm süper bölümdü ya çok beğendim bölümü
Fragmsn nasil@EFE UYSAL izledim cnm süper bölümdü ya çok beğendim bölümü
kanka ben konuyu 17:59'da açmışım sen tam vaktinde açmışsın silmeseydin senin konu geçerli olacaktı.Ne oldu?![]()
@sürgünüm konu gitmiskanka ben konuyu 17:59'da açmışım sen tam vaktinde açmışsın silmeseydin senin konu geçerli olacaktı.![]()
noyan kan içmedi bu bölüm ben beğenmedim noyan sahnelerini.@EFE UYSAL izledim cnm süper bölümdü ya çok beğendim bölümü
Ona mi bsktinnoyan kan içmedi bu bölüm ben beğenmedim noyan sahnelerini.![]()
noyan kan içmedi bu bölüm ben beğenmedim noyan sahnelerini.![]()
Hahaayy o sahneleri midem kaldırmıyor valla hele o şamanmı neyse
kel kafasına sürüyorya birde midem bulanıyor ya😕
noyan doya doya kan içiyor ya benimde canım çekiyor.ayy o sahneleri midem kaldırmıyor valla hele o şamanmı neyse
kel kafasına sürüyorya birde midem bulanıyor ya😕