ne rengi la açık yazasana beyazsoy gibi oldun kafanızdan doldurun diyon resmengittikçe rengini kaybediyorsun)
neyse anastasia küçükken de @Çiğdem- i çatlatırmış
![CUGZQSrWoAAzxka.jpg](https://pbs.twimg.com/media/CUGZQSrWoAAzxka.jpg)
ne rengi la açık yazasana beyazsoy gibi oldun kafanızdan doldurun diyon resmengittikçe rengini kaybediyorsun)
vallahi @beyazsoy u bile özlettiniz forum ayakta uyuyorne rengi la açık yazasana beyazsoy gibi oldun kafanızdan doldurun diyon resmen
neyse anastasia küçükken de @Çiğdem- i çatlatırmışgerçi anasatasia ana sınıfındayken çiğdem lisedeymiş ama olsun
![]()
bende de yavaş netvallahi @beyazsoy u bile özlettiniz forum ayakta uyuyorhadi bende internet tekliyor herkestemi öyle acaba
beyazsoy olsa bodoslama dalardık adama bari stres atardık şimdi çatacak kimsede yok
![]()
bostancıbaşının ismi neydi ya ? ama süper oynuyor ben vatandaşı sevdim birde yüz ifadesi kötülük saçıyor çevreye bu adamdan sağlam kötü adam çıkacaktır
mehmet kurtuluş dizide derviş karakterini oynuyorbu arada anastasianın küçüklük resimleride harikaymış barbi bebekler gibi@Çiğdem- in küçüklük resmine baktım öfff büyüyünce süpürgeyi kapacağı belliymiş ?
demekki insan yedisinde ele veriyor ilerde ne afat bişey olacağını gösteriyor anastasiada iyi bir örnek olmuş
bostancıbaşının ismi neydi ya ? ama süper oynuyor ben vatandaşı sevdim birde yüz ifadesi kötülük saçıyor çevreye bu adamdan sağlam kötü adam çıkacaktırbülbül bunun yanında süt dökmş kedi gibi
![]()
derviş ahmeti yaşatırsa yaşatır yoksa ahmet çok pasif kalıyor anca dervişin arkadan! desteğiyle ayakta kalacaktırmehmet kurtuluş dizide derviş karakterini oynuyormeryem gibi almanayadan transfer
![]()
zaten o kardeşler bir garip @Almila sevmiş dop olma ihtimalleri yüksek o yüzdenderviş ahmeti yaşatırsa yaşatır yoksa ahmet çok pasif kalıyor anca dervişin arkadan! desteğiyle ayakta kalacaktırdüşmanı çok yuvarlağın hele şu kardeşler fırsat bulsalar ahmete tecavüz edecekler iyiki derviş var
![]()
aaa ne varmışşş benim çocukluk halimde ozamanda çok tatlıymışımbu arada anastasianın küçüklük resimleride harikaymış barbi bebekler gibi@Çiğdem- in küçüklük resmine baktım öfff büyüyünce süpürgeyi kapacağı belliymiş ?
demekki insan yedisinde ele veriyor ilerde ne afat bişey olacağını gösteriyor anastasiada iyi bir örnek olmuş
bostancıbaşının ismi neydi ya ? ama süper oynuyor ben vatandaşı sevdim birde yüz ifadesi kötülük saçıyor çevreye bu adamdan sağlam kötü adam çıkacaktırbülbül bunun yanında süt dökmş kedi gibi
![]()
ayol azıcık mütevaazi ol hanım hanımcık ol hep kendini övüyon pis .ssaaa ne varmışşş benim çocukluk halimde ozamanda çok tatlıymışım![]()
o eziklik erkekler için geçerli bir kadın herzaman kendine güvenmei özgüveni tavan olmalıayol azıcık mütevaazi ol hanım hanımcık ol hep kendini övüyon pis .ss
ay pis sensin ezik evde kalmış kart.sso eziklik erkekler için geçerli bir kadın herzaman kendine güvenmei özgüveni tavan olmalı
sen anlamazsın![]()
Hülyamın taşlığı hatta kaya kaya.
bir neboşun taşlığı değilHülyamın taşlığı hatta kaya kaya.![]()
Onun yüzü çökmüş ya ama çok asil bir tipi var.bir neboşun taşlığı değil![]()
ayol hülyanın silikonlu dudaklarından oyunculuğu pek dikkat çekmediOnun yüzü çökmüş ya ama çok asil bir tipi var.Geçen TV 2'de siyah beyaz filmi vardı gençken bile entrikacıymış.
Bu işi uzmanına soralım.@destere Neboş mu Hülya mı?
Yorumlar öyle demiyor ama.ayol hülyanın silikonlu dudaklarından oyunculuğu pek dikkat çekmedi![]()
beğenmeyen de çokYorumlar öyle demiyor ama.Bayağı beğenildi.
![]()
beğenmeyen de çokYorumlar öyle demiyor ama.Bayağı beğenildi.
![]()