özellikle enter text kısmı?Jenerik daha ilgi çekici.![]()
herzamanki ne ? yani herzamanki gibi konudan bişey anlaşılmıyor demek istedin sanırımherzamankı gibi demeye çalıştım işte ayolll![]()
özellikle enter text kısmı?Jenerik daha ilgi çekici.![]()
herzamanki ne ? yani herzamanki gibi konudan bişey anlaşılmıyor demek istedin sanırımherzamankı gibi demeye çalıştım işte ayolll![]()
tamam okuduğunu varsayalım orda nolmuş? ;olayı kısaca bir anlatsan
)
hayır idare eder demişsin ama) idare eder dediğine göre mutlaka bişey anlamışsındır
)
ali ozan saldırıya uğruyor dağbaşında,, tabi sağlık ocağına bunlar baskın düzenliyor saldırıya uğrayan ali ozansa bu sağlık ocağına baskın düzenleyenler kim ?Konu basit. Ali Ozan başkomiserin yine saldırıya uğramış ekibi.
@pompy mayalar Sons of anarchy'den mi alıntı.![]()
ali ozan saldırıya uğruyor dağbaşında,, tabi sağlık ocağına bunlar baskın düzenliyor saldırıya uğrayan ali ozansa bu sağlık ocağına baskın düzenleyenler kim ?sağlık ocağı dağ başındamı yoksa ikisi farklı olaylarmı
) kim neden saldırmış orası sanırım artık umrumuzda değilde en azından sağlık ocağının adresini öğrenseydim gidip bir muayene olurdum
)
saglık ocağı edirnekapıdaali ozan saldırıya uğruyor dağbaşında,, tabi sağlık ocağına bunlar baskın düzenliyor saldırıya uğrayan ali ozansa bu sağlık ocağına baskın düzenleyenler kim ?sağlık ocağı dağ başındamı yoksa ikisi farklı olaylarmı
) kim neden saldırmış orası sanırım artık umrumuzda değilde en azından sağlık ocağının adresini öğrenseydim gidip bir muayene olurdum
)
ya onca emek vermiş biraz farklı bir yol deneyeyim bu sefer anlayarak bir sürpriz yapayım dedim ama olmuyor malesef sürprizi gerçekleştiremedikZorla okutturacaksin tekrar.Pompy yazıyor biz beğenmiyoruz. Forumun klişesi bu. Boş ver ayrıntiyi.
![]()
hahahah ayy işte yorum yapacak birşey anayamıyorumki bunu yazmak geldi elimden sen anladıysan sen söyle ozamanözellikle enter text kısmı?o sanatçıyı çıkaramadım ama
herzamanki ne ? yani herzamanki gibi konudan bişey anlaşılmıyor demek istedin sanırımanlaşılmayan şey nasıl idare ederki ?
![]()
o zaman ikisi farklı olay? peki dağbaşındaki baskın nerde ağrıda mı ?saglık ocağı edirnekapıda
anladım sağlık ocağı edirnekapıdaymışhahahah ayy işte yorum yapacak birşey anayamıyorumki bunu yazmak geldi elimden sen anladıysan sen söyle ozaman![]()
beylik düzüo zaman ikisi farklı olay? peki dağbaşındaki baskın nerde ağrıda mı ?
anladım sağlık ocağı edirnekapıdaymış))
ya onca emek vermiş biraz farklı bir yol deneyeyim bu sefer anlayarak bir sürpriz yapayım dedim ama olmuyor malesef sürprizi gerçekleştiremedik)
beylik düzü
beylik düzü
sağlık ocağı edirne kapıdaymış dağbaşı dediği beylikdüzüymüşSana yorma kendini ddim. Anlamadığın kısmı Pompy'e sor güzel izahat veriyor.
Beylikduzu dağ başı mi pompy.![]()
Tüyapın sanat fuarı kısmıSana yorma kendini ddim. Anlamadığın kısmı Pompy'e sor güzel izahat veriyor.
Beylikduzu dağ başı mi pompy.![]()
sağlık ocağı edirne kapıdaymış dağbaşı dediği beylikdüzüymüş)
yalnız pompy beylik düzünü gerçekten düzleştirdiler orda koskoca bir istanbul yarattılar orda ne dağ kaldı nede başıyanlış tanıtmışsın koskoca beylikdüzü nerdeyse istanbulun en kalabalık nufusunu barındırıyor orda dağbaşı olmaz
)
orayı biliyoruzda tam metrobüsün beylik düzü son durağından bahsediyorsun orda tüyap ı diyorsun o kısımları net anladıktaTüyapın sanat fuarı kısmı
reyis sanırım 1453 fatihin istanbulu fethettiği dönemi anlatıyorReisin vardır bir bildiği. Tarihi bir dizi belki dönem spartacus dönemi olabilir.![]()
orayı biliyoruzda tam metrobüsün beylik düzü son durağından bahsediyorsun orda tüyap ı diyorsun o kısımları net anladıktaorda dağ yok olayın burasını anlayamıyoruz işte
reyis sanırım 1453 fatihin istanbulu fethettiği dönemi anlatıyorbiz orayı kaçırdık
)
hahahah ayy tamam sen konuyu çözmüşsün cnm bravoo zaman ikisi farklı olay? peki dağbaşındaki baskın nerde ağrıda mı ?
anladım sağlık ocağı edirnekapıdaymış))
Fantastik bit dizi bu. Çok sorguya gelmez. Reel ile bagdastirma pek.![]()
yani diyorsunuz bizim hamido pompy işini bilir fazla karıştırmayalımhahahah ayy tamam sen konuyu çözmüşsün cnm bravo![]()
yani diyorsunuz bizim hamido pompy işini bilir fazla karıştırmayalımanlamadıysakta anladık gibi yapak
)
salakodaki sahne tam uyuyor buna üzülmüş gibi yapak)
Ordaki borç ferit sahenkin ama bir şekilde aydın doğana yönlendirenler sihirli annemden dolayı hatta iftira atılacak iki dizi var şilede isidin kıldığı namaz ve içinde eski ıslam devletleri torunları varyani diyorsunuz bizim hamido pompy işini bilir fazla karıştırmayalımanlamadıysakta anladık gibi yapak
)
salakodaki sahne tam uyuyor buna üzülmüş gibi yapak)
evet aslında çok olaylar içiçe girdiği için biraz karışık olmuş yoksa anlamamak imkansızOrdaki borç ferit sahenkin ama bir şekilde aydın doğana yönlendirenler sihirli annemden dolayı hatta iftira atılacak iki dizi var şilede isidin kıldığı namaz ve içinde eski ıslam devletleri torunları var