Halkın Polisi 4.Sezon 122.Bölüm

Konu basit. Ali Ozan başkomiserin yine saldırıya uğramış ekibi.:F

@pompy mayalar Sons of anarchy'den mi alıntı.:F
ali ozan saldırıya uğruyor dağbaşında,, tabi sağlık ocağına bunlar baskın düzenliyor saldırıya uğrayan ali ozansa bu sağlık ocağına baskın düzenleyenler kim ? :) sağlık ocağı dağ başındamı yoksa ikisi farklı olaylarmı :)) kim neden saldırmış orası sanırım artık umrumuzda değilde en azından sağlık ocağının adresini öğrenseydim gidip bir muayene olurdum :))

ali ozan saldırıya uğruyor dağbaşında,, tabi sağlık ocağına bunlar baskın düzenliyor saldırıya uğrayan ali ozansa bu sağlık ocağına baskın düzenleyenler kim ? :) sağlık ocağı dağ başındamı yoksa ikisi farklı olaylarmı :)) kim neden saldırmış orası sanırım artık umrumuzda değilde en azından sağlık ocağının adresini öğrenseydim gidip bir muayene olurdum :))

Zorla okutturacaksin tekrar.:F Pompy yazıyor biz beğenmiyoruz. Forumun klişesi bu. Boş ver ayrıntiyi.:F

saglık ocağı edirnekapıda

özellikle enter text kısmı?:) o sanatçıyı çıkaramadım ama :)

herzamanki ne ? yani herzamanki gibi konudan bişey anlaşılmıyor demek istedin sanırım :) anlaşılmayan şey nasıl idare ederki ? :)
hahahah ayy işte yorum yapacak birşey anayamıyorumki bunu yazmak geldi elimden sen anladıysan sen söyle ozaman :F:F:F

Sana yorma kendini ddim. Anlamadığın kısmı Pompy'e sor güzel izahat veriyor.:F

Beylikduzu dağ başı mi pompy.:F
sağlık ocağı edirne kapıdaymış dağbaşı dediği beylikdüzüymüş :))

yalnız pompy beylik düzünü gerçekten düzleştirdiler orda koskoca bir istanbul yarattılar orda ne dağ kaldı nede başı :) yanlış tanıtmışsın koskoca beylikdüzü nerdeyse istanbulun en kalabalık nufusunu barındırıyor orda dağbaşı olmaz :))

sağlık ocağı edirne kapıdaymış dağbaşı dediği beylikdüzüymüş :))

yalnız pompy beylik düzünü gerçekten düzleştirdiler orda koskoca bir istanbul yarattılar orda ne dağ kaldı nede başı :) yanlış tanıtmışsın koskoca beylikdüzü nerdeyse istanbulun en kalabalık nufusunu barındırıyor orda dağbaşı olmaz :))

Reisin vardır bir bildiği. Tarihi bir dizi belki dönem spartacus dönemi olabilir.:F

Tüyapın sanat fuarı kısmı
orayı biliyoruzda tam metrobüsün beylik düzü son durağından bahsediyorsun orda tüyap ı diyorsun o kısımları net anladıkta :) orda dağ yok olayın burasını anlayamıyoruz işte :)

Reisin vardır bir bildiği. Tarihi bir dizi belki dönem spartacus dönemi olabilir.:F
reyis sanırım 1453 fatihin istanbulu fethettiği dönemi anlatıyor :) biz orayı kaçırdık :))

orayı biliyoruzda tam metrobüsün beylik düzü son durağından bahsediyorsun orda tüyap ı diyorsun o kısımları net anladıkta :) orda dağ yok olayın burasını anlayamıyoruz işte :)

reyis sanırım 1453 fatihin istanbulu fethettiği dönemi anlatıyor :) biz orayı kaçırdık :))

Fantastik bit dizi bu. Çok sorguya gelmez. Reel ile bagdastirma pek.:F

yani diyorsunuz bizim hamido pompy işini bilir fazla karıştırmayalım :) anlamadıysakta anladık gibi yapak :))
salakodaki sahne tam uyuyor buna üzülmüş gibi yapak :))

Ordaki borç ferit sahenkin ama bir şekilde aydın doğana yönlendirenler sihirli annemden dolayı hatta iftira atılacak iki dizi var şilede isidin kıldığı namaz ve içinde eski ıslam devletleri torunları var

Ordaki borç ferit sahenkin ama bir şekilde aydın doğana yönlendirenler sihirli annemden dolayı hatta iftira atılacak iki dizi var şilede isidin kıldığı namaz ve içinde eski ıslam devletleri torunları var
evet aslında çok olaylar içiçe girdiği için biraz karışık olmuş yoksa anlamamak imkansız :))