Geçe hafta baya yüksek verdim 1e düşebilir.diğerlerine bağlı sonuçta 70 kişiden en iyi 9u kaldı herkes çok iyi
Geçe hafta baya yüksek verdim 1e düşebilir.diğerlerine bağlı sonuçta 70 kişiden en iyi 9u kaldı herkes çok iyi
ayol biz zaten @-potterhead- ve @Yiğitt ile anlaştık 3ümüz de her hafta elenme bölgesinde olduğumuz için ortak oy vericez artık 3 tane 1 pointi ceceli alırsa şaşırmaGeçe hafta baya yüksek verdim 1e düşebilir.
Sempatikliğinden kurtardın hadi iyisin.Aa Bully kardeşim nasılsın ya Yalın efsane Adam ya maşallah şarkıları çok iyi bu hafta iyi gelmişsin haftaya da devam filmi çekelim
Efsane bir şarkı, bu hafta benden de okeysin.Bu hafta efsane bir şarkıyla geliyoruz
@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
bendende ceza gelicek yoksa @Maskeli Fedai çabuk tarkanın şarkısını çabuk yolla-15 -30 falan alsın dur bi
yolluyom hemen yapçan mı Sınavlarım başlıyor pazartesi oylarımı zor göndericem yoksa@-potterhead- recap süreni yolla
Umarım şarkım beğenilir.
Geçe hafta baya yüksek verdim 1e düşebilir.
Sempatikliğinden kurtardın hadi iyisin.
Efsane bir şarkı, bu hafta benden de okeysin.
@xemrexxx süper seçim
@Maskeli Fedai şarkını yolla.ss
@-potterhead- recap süreni yolla
yolluyom hemen yapçan mı Sınavlarım başlıyor pazartesi oylarımı zor göndericem yoksa
Muhteşem Yüzyıl Çiğdem dizisi başladı panpalar yorumlarınızı beklerim bu hafta elenirsem haftaya Acun Hatunla Padişah Dennis halvete girebilirUmarım şarkım beğenilir.
İyi bir şarkı.başarılarbu haftaki şarkım Sor @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @destere @vadikızı @cookies @Almila @OzaN @Harunnn60 @EFE UYSAL @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @Bully @ozgur2113 @batuhankaralar @Tzira @-potterhead- @ABAY_06 @BesaleT @cevaa @xdragxx @Aserat @tolgab @adımutlulukk @mrt-06 @eskici @Castei @turkuazz @Reytinger @DarkLeqenD @*YıldırıM* @Titanium @S.G.A.T. @hayret bi şey @soo