Geçe hafta baya yüksek verdim 1e düşebilir.diğerlerine bağlı sonuçta 70 kişiden en iyi 9u kaldı herkes çok iyi![]()
Geçe hafta baya yüksek verdim 1e düşebilir.diğerlerine bağlı sonuçta 70 kişiden en iyi 9u kaldı herkes çok iyi![]()
ayol biz zaten @-potterhead- ve @Yiğitt ile anlaştık 3ümüz de her hafta elenme bölgesinde olduğumuz için ortak oy vericez artık 3 tane 1 pointi ceceli alırsa şaşırmaGeçe hafta baya yüksek verdim 1e düşebilir.![]()
Aa Bully kardeşim nasılsın ya Yalın efsane Adam ya maşallah şarkıları çok iyi bu hafta iyi gelmişsin haftaya da devam filmi çekelim![]()
Efsane bir şarkı, bu hafta benden de okeysin.Bu hafta efsane bir şarkıyla geliyoruz
@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
bendende ceza gelicek yoksa @Maskeli Fedai çabuk tarkanın şarkısını çabuk yolla-15 -30 falan alsın dur bi![]()
yolluyom hemen yapçan mı@-potterhead- recap süreni yolla![]()
Umarım şarkım beğenilir.
Geçe hafta baya yüksek verdim 1e düşebilir.![]()
Sempatikliğinden kurtardın hadi iyisin.
Efsane bir şarkı, bu hafta benden de okeysin.![]()
@xemrexxx süper seçim![]()
@Maskeli Fedai şarkını yolla.ss
@-potterhead- recap süreni yolla![]()
yolluyom hemen yapçan mıSınavlarım başlıyor pazartesi oylarımı zor göndericem yoksa
![]()
Muhteşem Yüzyıl Çiğdem dizisi başladı panpalar yorumlarınızı beklerimUmarım şarkım beğenilir.![]()
İyi bir şarkı.başarılarbu haftaki şarkım Sor@Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @destere @vadikızı @cookies @Almila @OzaN @Harunnn60 @EFE UYSAL @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @Bully @ozgur2113 @batuhankaralar @Tzira @-potterhead- @ABAY_06 @BesaleT @cevaa @xdragxx @Aserat @tolgab @adımutlulukk @mrt-06 @eskici @Castei @turkuazz @Reytinger @DarkLeqenD @*YıldırıM* @Titanium @S.G.A.T. @hayret bi şey @soo