inş bende çok isterim Engin'den sonra anca Kenan yakışırEylül 2016'da Kenan İmirzalıoğlu ile bir projede yer alsın diye gece gündüz dua ediyorum. İki en sevdiğim oyuncu yaşlanmadan bir araya gelsinler artık. İkisi de Ay Yapım'la çalışıyor, gözlerinin önünde, bu sefer olacak inşallah içimde öyle bir his var.@*Dream*
Bencede çok çok tatlı aşırı hayranım onaTuba'm çok tatlısın be.
![]()
Ben kısa saçlı haline de bayılıyorum. Kadınlarda hep kısa saçı sevmişimdir zaten.arkadaş kel bile olsa aşık olunacak bir tip
Ben kısa saçlı haline de bayılıyorum. Kadınlarda hep kısa saçı sevmişimdir zaten.![]()
çok net söylüyorum kısa saç acayip yakışıyor TubayaBen kısa saçlı haline de bayılıyorum. Kadınlarda hep kısa saçı sevmişimdir zaten.![]()
Adaş, yakışan var yakışmayan var ama, yüzleri kısa saça uygun değilse bir Ahmet, bir Selim de olabiliyorlar. Fakat Tuba'ma yakışmış hakkını yeme.yok arkadaş kadın dediğin saçını salladımı erkeğin dibi düşecek ben bunu bilir bunu söylerim![]()
Canını sevdiğim azıcık saçım belasız başım.çok net söylüyorum kısa saç acayip yakışıyor Tubaya![]()
Adaş, yakışan var yakışmayan var ama, yüzleri kısa saça uygun değilse bir Ahmet, bir Selim de olabiliyorlar. Fakat Tuba'ma yakışmış hakkını yeme.![]()
ben itiraf ediyorum..şu ana kadar gizledim ama Tubayı çok çok seviyorum....Sanırım ona aşığım..Adaş, yakışan var yakışmayan var ama, yüzleri kısa saça uygun değilse bir Ahmet, bir Selim de olabiliyorlar. Fakat Tuba'ma yakışmış hakkını yeme.
Canını sevdiğim azıcık saçım belasız başım.)