Tuba Büyüküstün Resimleri

Çok yakışmış ya Tubaya uzun saçda kısa saçda yakışıyor

Her zamanki gibi çok güzel çok sevimli herşey ona yakışır. :)
Çok haklısın ya herşey yakışıyor..en sevdiğim bayan oyuncu..tubayı daha ilk oynadığı dizisinden takip ediyordum o dizide daha popüler değildi o kadar ama daha o andan beri takip etmiştim..cidden her tarz yakışıyor ona:)

Çok haklısın ya herşey yakışıyor..en sevdiğim bayan oyuncu..tubayı daha ilk oynadığı dizisinden takip ediyordum o dizide daha popüler değildi o kadar ama daha o andan beri takip etmiştim..cidden her tarz yakışıyor ona:)
Çemberimde Gül Oya'dan beri Tuba'nın tüm dizilerini izledim. Kendisi açık ara en sevdiğim kadın oyuncu. Yeri de hiçbir zaman dolmayacak. :)

Çemberimde Gül Oya'dan beri Tuba'nın tüm dizilerini izledim. Kendisi açık ara en sevdiğim kadın oyuncu. Yeri de hiçbir zaman dolmayacak. :)
Sorma ya aynen öyle çemberinde Gül Oyadan beri bende izliyorum..oradaki zarife karakterini hiç hiç unutamam ki.öyle duygusal sahneleri vardıki zaten o zarife karakterinden beri benim en beğendiğim kadın oyuncu.ayrıca zarife karakteri o kadar doğaldı ki en sevdiğim dizisidir

Sorma ya aynen öyle çemberinde Gül Oyadan beri bende izliyorum..oradaki zarife karakterini hiç hiç unutamam ki.öyle duygusal sahneleri vardıki zaten o zarife karakterinden beri benim en beğendiğim kadın oyuncu.ayrıca zarife karakteri o kadar doğaldı ki en sevdiğim dizisidir
Zarife'de iyiydi ama Asi unutulmaz tabii. Ben kendisini görmek için Hatay'a gittim. :) Ama göremedim. :T:

Zarife'de iyiydi ama Asi unutulmaz tabii. Ben kendisini görmek için Hatay'a gittim. :) Ama göremedim. :T:
Asi zaten unutulmaz ama zarife istesemde unutamam çünkü zarifede daha popüler olmamıştı birde o kadar doğaldıki o yüzden benim için en iyi zarife karakteridir..tabiki Asi de kendini aştı hem oyunculukta hem kendi olarak..âsinin yeri ayrı zarifenin yeri ayrı..zarife rolünde yağmurda ıslandığı ve ağladığı sahne nasıl unutulur

Furkan'cığım güzel resimleri bana etiketle twitter'da forumda paylaşayım. Çünkü kaçırdıklarım oluyor. :)

CRmrlEWWwAEy2PV.jpg

@*Dream* kayboldun yine. :T:

Tubabuyuk.....jpg

çok güldüm ama, bunu paylşrken süper çıkmış

Son düzenleme:
Uzun saç daha çok yakışıyor Tuba'ya şimdiki haline alışkın değiiliz garip geliyor ama yinede çok güzel tabiki.:)

Eylül 2016'da Kenan İmirzalıoğlu ile bir projede yer alsın diye gece gündüz dua ediyorum. İki en sevdiğim oyuncu yaşlanmadan bir araya gelsinler artık. İkisi de Ay Yapım'la çalışıyor, gözlerinin önünde, bu sefer olacak inşallah içimde öyle bir his var. :) @*Dream*
Karadayı'da birlikte olabilirlerdi ama olmadı. Birdahaki projede olurlar Ay Yapım bu sefer bir araya getircek sorun şurda Kenan ara verdi bakalım seneye olur umarım.

Karadayı'da birlikte olabilirlerdi ama olmadı. Birdahaki projede olurlar Ay Yapım bu sefer bir araya getircek sorun şurda Kenan ara verdi bakalım seneye olur umarım.
Karadayı zamanı Tuba'nın çocukları çok küçüktü onlarla biraz daha zaman geçirmek istediği için projeyi kabul etmemişti. Ama bu sefer ikisi de dinlenmede, Eylül olmasın Ocak'ta olur, yeter ki; birlikte aynı projede yer alsınlarda. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking