MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

Değişik bir strateji izledim ve başarılı oldum. Ama ilk sezonda Ahmet Kaya'ya pek önem verilmiyordu, bu sezon şaşırtıcı bir şekilde çok başarılı gidiyor. Yani elenir dediğim şarkısıyla bile bu hafta 6. olmayı başardım. :)

Yani oy veren isimler değişti, baya isim bu sezon olumlu yaklaştı. :Z

şafak türküsü, kum gibi falan en iyi şarkılarıydı patır patır harcadın hepsini şimdi işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup avuçlasan yeridir :))

şafak türküsü, kum gibi falan en iyi şarkılarıydı patır patır harcadın hepsini şimdi işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup avuçlasan yeridir :))
Ben bilerek öyle gittim, Ahmet Kaya pek ilerleyebilecek bir isim değil. Buraya kadar gelmesi bile büyük başarı, şaşırıyorum ben hatta. :D

Eğer o stratejiyi izlemeseydim şimdiye elenmiş olabilirdim. :(

yalının çok az çıkması artı puan :)
şarkı söylemesi eksi puan :)
klipteki kızlar harika ama @Çiğdem- lik parlakların arada çıkması hiç olmamış :)
şarkıda tempo kulağa gelen tınısı orta karar :)

birde şarkıdan anlamadığımı söylerler olayı tınıya bile bağlamışım varmı benim gibi yorum yapan :)))
Recapı öyle bir ayarladım ki hem sen hem de @Çiğdem- oldukça memnun kalacaksınız. :))

Senin orta kararın iyidir aslında? Geçen hafta beğenmeyip iyi vermiştin. :) Bu şarkı dinledikçe sevilen şarkılardan recapta daha çok seveceğine eminim. :)

bu türküyü kim okursa güzel söyler kalite türküde .
ama yıldız batırmış , bunu tavuklara dinlet tavuklar yumurtadan kesilir :)
hqdefault.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan