MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

kış güneşi çok özel bir şarkı tarkanında en iyi şarkılarından ama formda tarkan yorumu beğenilmedi bence yoksa şarkının beğenilmemesi gibi söz konusu bence olmaz sözleri yanı
yıldız tilbe tuhaf şekilde tarkandan iyi yorumlamış bu kadının şarkılarda sesi çok tuhaf çıkıyor canlı performansta sesi daha güzel çıkmış :F:F:F
bak @destere ile bu konuda da anlaştınız yıldızın sesinde bir tuhaflık var bence siz evlenin her şyde anlaşıyonuz:A

Bu hafta, Yalın'ın 2014 yılının bahar ayına damgasını vuran şarkısı "Yeniden" ile karşınızdayız. Şarkımız, youtube'ta +46 milyon dinlenmeye ulaşıp Yalın'ın en çok dinlenen şarkısı olmuştur. :)

Ayrıca klibi izlemeyenler muhakkak izlesin. :bhr:

@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
Şu meşhur telefonda mouse imleci olan klip bu demek :A
Şarkı kötü. Diğerlerinin durumuna göre oldukça aşağıda kalabilir.. :D

Şu meşhur telefonda mouse imleci olan klip bu demek :A
Şarkı orta. Diğerlerinin durumuna göre aşağıda kalabilir..
Evet bu. :A Klip hatrına yaparsın belki bir şeyler. :F

Yalın'ın hareketli şarkıları pek senlik değil fark ettim, haftaya yine çok beğeneceğin bir slow geliyor. :A

Ahan da yakalandın. Yatmadan son kez bir gireyim dedim foruma iyi ki girmişim. :A

Arkadaşım ben sana tam puan vermekten bahsediyorum senin ettiğin laflara bak. :D Tam puanı rüyanda görürsün artık. Zaten çok da sevmem şarkıyı. :A Beklediğin ilgiyi görmez İNŞALLAH. :A
Aa Bully kardeşim nasılsın ya Yalın efsane Adam ya maşallah şarkıları çok iyi bu hafta iyi gelmişsin haftaya da devam filmi çekelim :F

Evet bu. :A Klip hatrına yaparsın belki bir şeyler. :F

Yalın'ın hareketli şarkıları pek senlik değil fark ettim, haftaya yine çok beğeneceğin bir slow geliyor. :A
Klip iyiydi yine de, ama asla kurtarmaz. :D
Mesele slow değil. Alınma ama, bu şarkı bayağı bi dandik :D

neyse cücük @GunesinOglu na günlük yıldız göndermemi yapıp dizi izlemeye geçeyim :) bu sefer yıldıza sürekli düşük veren @Amoureux @batuhankaralar ve @Billy Kane e de gelsin:A
58020a5f36746592a976d31a94cb1632.gif

Klip iyiydi yine de, ama asla kurtarmaz. :D
Mesele slow değil. Alınma ama, bu şarkı bayağı bi dandik :D
Dandik ağır oldu biraz ama alınmadım yine de. :D Ne diyeyim senin zevkindir saygı duyarım, normal sezonda 2.olmuştum bu şarkıyla, yine iyi bir başarı bekliyorum. :)

Bu hafta düşük puanlara karar vermek zor olacak gibi :F

neyse cücük @GunesinOglu na günlük yıldız göndermemi yapıp dizi izlemeye geçeyim :) bu sefer yıldıza sürekli düşük veren @Amoureux @batuhankaralar ve @Billy Kane e de gelsin:A
58020a5f36746592a976d31a94cb1632.gif
Geçen hafta yüksek verdim. Hep değil, yanlış bilgilendirmeyelim :T:

Dandik ağır oldu biraz ama alınmadım yine de. :D Ne diyeyim senin zevkindir saygı duyarım, normal sezonda 2.olmuştum bu şarkıyla, yine iyi bir başarı bekliyorum. :)
Abartmış olabilirim, evet. Ama beğenmedim hiç açıkçası :D
Bak bu şaşırttı. 2. lik çok iyi bu şarkı için. :D

Abartmış olabilirim, evet. Ama beğenmedim hiç açıkçası :D
Bak bu şaşırttı. 2. lik çok iyi bu şarkı için. :D
Tabii 4.haftadan kullanmıştım baya ilgi görünce All-Star'da geçe alayım dedim biraz. :D

Bakalım bu sefer kaçıncı olacaz :D