seni final tarafı ilgilendirmiyori zaten ayol elenme yeteray pis yine iyi gelmiş .ss ilk 3 te olur herhalde.ss
seni final tarafı ilgilendirmiyori zaten ayol elenme yeteray pis yine iyi gelmiş .ss ilk 3 te olur herhalde.ss
Sıla'nın kötüsü var mı iyi puanlarına talibimay pis yine iyi gelmiş .ss ilk 3 te olur herhalde.ss
Belki tam veririm ama çok heveslenme sen yine de.
Bu haftaki şarkımız İnşallah olacak. Çok sağlam slowlardan biridir. Herkese başarılar
@Bully @sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @-potterhead- @Yiğitt @EFE UYSAL @ozgur2113 @mrt-06 @turkuazz @Castei @eskici @cookies @pompy @Ahmad @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @vadikızı @DarkLeqenD @OzaN @Billy Kane @destere @xdragxx @cevaa @tolgab @Reytinger @Felon @Titanium @Tolstoyevski @*YıldırıM* @batuhankaralar @Almila @S.G.A.T. @BesaleT @ABAY_06 @Amoureux @primavera
son 4 hatadır iyi geliyor.ss neyse sen özel mesajalra bakmıyon mu o ka koalisyon kurduk.ssSıla'nın kötüsü var mı iyi puanlarına talibim
olsun belki nir mucize olur belli mi olur sezen en çok final ppuanına sahipti ama küt gittiseni final tarafı ilgilendirmiyori zaten ayol elenme yeter
Belkilerine talibimBelki tam veririm ama çok heveslenme sen yine de.
Ay her şeye de talip oluyor 1.liği gözüne kestirmiş demek bu hafta.Belkilerine talibim
Rihanna'nın bu şarkıyı geçmem lazımAy her şeye de talip oluyor 1.liği gözüne kestirmiş demek bu hafta.
Senin şarkın ne?Ay her şeye de talip oluyor 1.liği gözüne kestirmiş demek bu hafta.
malesef olmamış
Bu haftaki şarkımız İnşallah olacak. Çok sağlam slowlardan biridir. Herkese başarılar
@Bully @sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @-potterhead- @Yiğitt @EFE UYSAL @ozgur2113 @mrt-06 @turkuazz @Castei @eskici @cookies @pompy @Ahmad @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @vadikızı @DarkLeqenD @OzaN @Billy Kane @destere @xdragxx @cevaa @tolgab @Reytinger @Felon @Titanium @Tolstoyevski @*YıldırıM* @batuhankaralar @Almila @S.G.A.T. @BesaleT @ABAY_06 @Amoureux @primavera
Yeniden. İlk sayfadan paylaşmıştım ama sen de şarkını benden çok kısa süre sonra paylaştığın için görmedin.Senin şarkın ne?
Yeniden şarkısı başlasın mı? @mrt-06 anlar bu espriyi.Yeniden. İlk sayfadan paylaşmıştım ama sen de şarkını benden çok kısa süre sonra paylaştığın için görmedin.
Çok seversin sen o şarkıyı.
her zaman kazan doğurmaz bir gün ölüsü gelir şaşar kalırsın )yani 9 üzerinden 8
yandık beyazsoy da gitti fıkralrı bize anlatıcan hep.ssher zaman kazan doğurmaz bir gün ölüsü gelir şaşar kalırsın )
Dinledin mi şarkıyı ne ara dinledinher zaman kazan doğurmaz bir gün ölüsü gelir şaşar kalırsın )
Bilindik bir şarkı Murat Kekilli yorumundan dinlerdim bir ara bakalım Ahmet Kaya yorumunu sevecek miyim
o totosuyla dinler hepyandık beyazsoy da gitti fıkralrı bize anlatıcan hep.ss
Tabi ki seveceksin, o da soru mu?Bilindik bir şarkı Murat Kekilli yorumundan dinlerdim bir ara bakalım Ahmet Kaya yorumunu sevecek miyim
Haftayı atlatabilir gibi.