yardım almıştır çevreden topluca girişmişlerdir kadınlara yoksa o bereket nerdeee?? birde her attığını tutturman lazımsülüman neyse de bunun torununun oğlu 3.mehmed napmış öyle 130 çocuk :![]()
@Çiğdem- ve @denizz19 da okumalı bu açıklamayıyardım almıştır çevreden topluca girişmişlerdir kadınlara yoksa o bereket nerdeee?? birde her attığını tutturman lazımo dönem DNA mı var sanki kör tuttuğunu deviriyor haremde sonra padişaha diyorlar bunların hepsini yaptın ? keltoş padişahta garibim hazır yumurtaya konmuş kuluçkadaki tavuklar gibi üstüne yatıyor kabulleniyor birde işin erkeklik yanı varya işte ben böleyim kodummu oturturum demek istiyor çevresine ? oysa kim kime dumduma sadece yumurtalar padişaha kalıyor
![]()
130 çocuk derken 😱sülüman neyse de bunun torununun oğlu 3.mehmed napmış öyle 130 çocuk :![]()
la tahta çıkınca öldürüyorlar kardeşlerini ya@xemrexxx diziyi izliyorum şimdi, Ahmet Han kardeşinin fermanını yazdırmayıp canını bağışladı. Ne yaptı ki kardeşi?![]()
onun anlaması kıttır biraz
Ya biliyorum onu da sanki bir suç işlemiş gibi halka falan açıkladılar, ben başka bir şey falan yaptı sandım?la tahta çıkınca öldürüyorlar kardeşlerini ya![]()
moğol devleti yollamış o Aslanı Osmanlıyı yıkıp kendileri tahta oturacaklar cengizhan soyundan olan AtillaYa biliyorum onu da sanki bir suç işlemiş gibi halka falan açıkladılar, ben başka bir şey falan yaptı sandım?
Bu Handan'dan iyi iş çıkar, ikinci bir Hürrem vakası gibi.![]()
![]()
Yok reyiz Şahin ve Mehmet giray hanlar mıydı neydi onların ismi @xemrexxxmoğol devleti yollamış o Aslanı Osmanlıyı yıkıp kendileri tahta oturacaklar cengizhan soyundan olan Atilla
ama cengizhanın soyundan geliyor
cenentle adamın oynaşmasına geldin miCennet Kalfa favorimdir.Ne güzel sert öyle, özlemişiz Esra'yı ekranlarda görmeyi.
![]()
Yok.cenentle adamın oynaşmasına geldin mi![]()
@xemrexxx bunun her yaramazlığında haber etmeye devam et sende işe yarıyorsun bazenla tahta çıkınca öldürüyorlar kardeşlerini ya
onun anlaması kıttır biraz![]()
oy kullandın mı1. BÖLÜM YORUMU
Dizi bence olmuş ama MY'den farksız bir dizi olmuş.
Yani sarayından, haremine, şarkılarından, fon müziklerine kadar her şey Muhteşem Yüzyıl'dan alınmış. Yani ben böyle olsun istemezdim, 1.5 yıl önceden haber veriyorsan daha hazırlıklı gelmeliydin. O nedenle ben diziyi izlerken MY izler gibi izledim.
Şarkılara falan laf demeye gerek yok, MY'den gelmiş zaten.
Oyuncu seçimlerini ben beğendim açıkçası, hepsi yerli yerinde olmuş. Ekin Koç beklediğimden daha iyi iş çıkarmış, Hülya Avşar da aynı şekilde. Genç Kösemi de beğendim ben, gayet iyi olmuş.
Diziyi beğendim, pek beklentim yoktu hani öyle çok havaya girmediğim için hayal kırıklığı falan yaşamadım. Dizimiz hayırlı olsun diyelim.