Muhteşem Yüzyıl: Kösem 1. Bölüm Yorumları

İlk bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Bölümü izleyeyim birazdan, bakalım nasıl olmuş? :D

sülüman neyse de bunun torununun oğlu 3.mehmed napmış öyle 130 çocuk ::A
yardım almıştır çevreden topluca girişmişlerdir kadınlara yoksa o bereket nerdeee?? birde her attığını tutturman lazım :) o dönem DNA mı var sanki kör tuttuğunu deviriyor haremde sonra padişaha diyorlar bunların hepsini yaptın ? keltoş padişahta garibim hazır yumurtaya konmuş kuluçkadaki tavuklar gibi üstüne yatıyor kabulleniyor birde işin erkeklik yanı varya işte ben böleyim kodummu oturturum demek istiyor çevresine ? oysa kim kime dumduma sadece yumurtalar padişaha kalıyor :)

yardım almıştır çevreden topluca girişmişlerdir kadınlara yoksa o bereket nerdeee?? birde her attığını tutturman lazım :) o dönem DNA mı var sanki kör tuttuğunu deviriyor haremde sonra padişaha diyorlar bunların hepsini yaptın ? keltoş padişahta garibim hazır yumurtaya konmuş kuluçkadaki tavuklar gibi üstüne yatıyor kabulleniyor birde işin erkeklik yanı varya işte ben böleyim kodummu oturturum demek istiyor çevresine ? oysa kim kime dumduma sadece yumurtalar padişaha kalıyor :)
@Çiğdem- ve @denizz19 da okumalı bu açıklamayı :A

Ya biliyorum onu da sanki bir suç işlemiş gibi halka falan açıkladılar, ben başka bir şey falan yaptı sandım?

Bu Handan'dan iyi iş çıkar, ikinci bir Hürrem vakası gibi. :A :Z
moğol devleti yollamış o Aslanı Osmanlıyı yıkıp kendileri tahta oturacaklar cengizhan soyundan olan Atilla

Safiye Sultan'dan Handan'a şok. :Z Bunların kavgaları baya eğlenceli olacak hee? :Z

Handan tam otururken Safiye alıp kediyi koydu oraya :F

akkoyunlular zamanında başladığı güneydoğu anadolu sorunu safevi devleti mirası olduğunu söyledi şimdi aynısını iran diyor @Yiğitt

Cennet Kalfa favorimdir. :bhr: Ne güzel sert öyle, özlemişiz Esra'yı ekranlarda görmeyi. :)

1. BÖLÜM YORUMU

Dizi bence olmuş ama MY'den farksız bir dizi olmuş.

Yani sarayından, haremine, şarkılarından, fon müziklerine kadar her şey Muhteşem Yüzyıl'dan alınmış. Yani ben böyle olsun istemezdim, 1.5 yıl önceden haber veriyorsan daha hazırlıklı gelmeliydin. O nedenle ben diziyi izlerken MY izler gibi izledim. :D

Şarkılara falan laf demeye gerek yok, MY'den gelmiş zaten. :D

Oyuncu seçimlerini ben beğendim açıkçası, hepsi yerli yerinde olmuş. Ekin Koç beklediğimden daha iyi iş çıkarmış, Hülya Avşar da aynı şekilde. Genç Kösemi de beğendim ben, gayet iyi olmuş. :)

Diziyi beğendim, pek beklentim yoktu hani öyle çok havaya girmediğim için hayal kırıklığı falan yaşamadım. Dizimiz hayırlı olsun diyelim. :)

1. BÖLÜM YORUMU

Dizi bence olmuş ama MY'den farksız bir dizi olmuş.

Yani sarayından, haremine, şarkılarından, fon müziklerine kadar her şey Muhteşem Yüzyıl'dan alınmış. Yani ben böyle olsun istemezdim, 1.5 yıl önceden haber veriyorsan daha hazırlıklı gelmeliydin. O nedenle ben diziyi izlerken MY izler gibi izledim. :D

Şarkılara falan laf demeye gerek yok, MY'den gelmiş zaten. :D

Oyuncu seçimlerini ben beğendim açıkçası, hepsi yerli yerinde olmuş. Ekin Koç beklediğimden daha iyi iş çıkarmış, Hülya Avşar da aynı şekilde. Genç Kösemi de beğendim ben, gayet iyi olmuş. :)

Diziyi beğendim, pek beklentim yoktu hani öyle çok havaya girmediğim için hayal kırıklığı falan yaşamadım. Dizimiz hayırlı olsun diyelim. :)
oy kullandın mı :D neyse kedi elizabeth bile ünlü oldu @destere hala elizbeth aman karıştı @Çiğdem- hala evde kalmış :A @sürgünüm @Aserat @Harunnn60 @Almila
<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Yine bir &quot;Seni yolarım, paçoz&quot; bakışı <a href="https://twitter.com/hashtag/MuhteşemYüzyılKösem?src=hash">#MuhteşemYüzyılKösem</a> <a href="https://twitter.com/hulyavsar">@hulyavsar</a> <a href="https://t.co/MpwpOmo0Kp">pic.twitter.com/MpwpOmo0Kp</a></p>&mdash; Selin✌️ (@gizemlihafc) <a href=" ">13 Kasım 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>