12 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Deneye devam Harzem iyi kapak etmis seni :)
ne kapağı etmiş diriliş çok kaliteliymiş bir şeyler katmış dizi sektörüne falan :) aksiyonsa cüneyt arkın çok film çeki tarihi-aksiyon senaryo mantığı zaten aynı pis haçlılar yaşaşın biz :) tek farkı çekim kalitesi o filmlerden iyi

Kösem beklentilerin biraz altında kalsa da iyi başlamış. A/B ve ABC1'de rakibimiz olmaz zaten ama TOTAL'i de alırız bence yakında.

Cidden ilginç yorumlar okuyorum. Neymiş Kösem Diriliş'ten korkmuş da Perşembe'ye gelmiş. :F He he. Beren yıllardır Perşembe'lerin kraliçesi konumunda onun günü Perşembe'dir. Bu saatten sonra başka güne geçmez.

Kösem'in Vadi'yi geçmesinden korkuyorum demiyor da böyle bir şey atıyor ortaya.

olanı yazdım senaryo mantığı hala aynı 40 yıl önceyle:)
Tm susalim mobilim tartisanam simdi pcde olsam sabaha kadar tartisirim :)

Kösem beklentilerin biraz altında kalsa da iyi başlamış. A/B ve ABC1'de rakibimiz olmaz zaten ama TOTAL'i de alırız bence yakında.

Cidden ilginç yorumlar okuyorum. Neymiş Kösem Diriliş'ten korkmuş da Perşembe'ye gelmiş. :F He he. Beren yıllardır Perşembe'lerin kraliçesi konumunda onun günü Perşembe'dir. Bu saatten sonra başka güne geçmez.

Bos gundu diyordunhz koyabilirdi devani olarak karsimizs gelseydi bekleriz :A

Ordaki gülme işaretini anlamıyorsun işte))) oraya gülme işareti koyarak ironi yaptığımı gösteriyorum yani sana saçmalıyorsun demiyorum .. Bu benim gülme işareti paratez sayısına farklı mana kazanıyor senin dışında herkes anlıyor)))

Olay o kadar acık ki inat mi ediyorsun anlamıyorum))) biri senin evinin dibine ev yapıyor sende pardon deyip Yan eve geçiyorsun . Tarih seyircisi çarşambada çok niye bol olan güne değilde Yan dükkana gidersin. Gidecekse ertuğrul gitsin
Demek ki gülme işareti değilmiş anlamışım :D

Bu beyazsoy ne zaman vadici oldu onuda anlamış değilim eskiden vadi hakkında dalga geçmediği (Sene 2011-2012'den bahsediyorum )konu yoktu şimdide vadici olup vadiciler aga demeye başlamış :)

Demek ki gülme işareti değilmiş anlamışım :D
Her gülme birbirini tutmaz komik olduğu için gülme vardır. İronik gülme vardır alaycı gülme varır kızarak gülme vardır. Emeolojiler çoktandır var hepsini açıklayak mi yukarda saçmalama derken sana gönderme yaparak ironi yapıyorum . İroniden sonra gülerler insanlar yahuu)))

Tm susalim mobilim tartisanam simdi pcde olsam sabaha kadar tartisirim :)

Bos gundu diyordunhz koyabilirdi devani olarak karsimizs gelseydi bekleriz :A
Beren'imi Kösem Sultan yaptılarsa o dizisi Perşembe'den başka bir günde yayınlayamazlar. :A Beren niye prestijini düşürsün ki başka güne geçerek.

Bu beyazsoy ne zaman vadici oldu onuda anlamış değilim eskiden vadi hakkında dalga geçmediği (Sene 2011-2012'den bahsediyorum )konu yoktu şimdide vadici olup vadiciler aga demeye başlamış :)
o dönemi iyi hatırlıyorum o zamanlar @beyazsoy la gül gibi geçinirdik sonra işi karman çorman yaptı :))