Muhteşem Yüzyıl: Kösem 1. Bölüm Yorumları

İlk bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Sen iyi misin ya. :D Ne AB'de 1.cisi filan. :D AB'niz sizin güçlü değil ki? Her zaman düşüksünüz orada.

Tamam vadi fanı olabilirsin ama biraz fanlığını yansıtma buraya.

iyim tabii neyim olacak totalde alabiliriz ab de kötü olsakta bölüm iyiydi
dur bakalım yarın görürürz😉

Ya ben bu kafamı nerelere vurayım. Çiğdemin oklavasına mı nerelere ya.:(
Ya Kösem'in fragmanları o kadar etkileyiciydi ki aynı şeyi bölümden de bekledim.
Ama olmadı.
Acaba neden yabancı dizilerin tanıtımları vasat oluyor da bölümleri mükemmel oluyor. Bizim ülkede de tanıtımlar özenle hazırlanıyor ama bölümler.:(
Ekin adını duymak bile istemiyorum.
Ya Timur sen bunu nasıl yaparsın ya.:(
7-18 yaş arası ergen çocukların ve ayrıca kezbanların ilgisini çekmek için onu koydun da batırmış resmen.
İnşallah ilerki bölümlerde tükürdüğümü yalattırır Ekin ama sanmıyorum.:T:

tamam işte 22:00 dan itibaren vardı ilk reklamdan sonrakı 1 saatlik dilimde vardı onu görmüşsün sen 21:45 kadar ilk 45 dakıkaya pek bakamamışsın tavuk gibi tıra çökmüş bekledi reklam bitene kadar :A:A:A

ne bilim baktığım yerlerde vardı işte tekrar bakacam bölüme ben

Ya ben bu kafamı nerelere vurayım. Çiğdemin oklavasına mı nerelere ya.:(
Ya Kösem'in fragmanları o kadar etkileyiciydi ki aynı şeyi bölümden de bekledim.
Ama olmadı.
Acaba neden yabancı dizilerin tanıtımları vasat oluyor da bölümleri mükemmel oluyor. Bizim ülkede de tanıtımlar özenle hazırlanıyor ama bölümler.:(
Ekin adını duymak bile istemiyorum.
Ya Timur sen bunu nasıl yaparsın ya.:(
7-18 yaş arası ergen çocukların ve ayrıca kezbanların ilgisini çekmek için onu koydun da batırmış resmen.
İnşallah ilerki bölümlerde tükürdüğümü yalattırır Ekin ama sanmıyorum.:T:
150 dakika olunca boş sahneler çıkar haliyle. :D MY ilk bölüm 90 dakika olunca her şey yerli yerindeydi.
Ekin hariç diğer yorumlarına katılıyorum.:D

@Almila ve @xemrexxx 90 dakika olacak diyorlardı 2.bölüm öyle olursa süper olur.

zönk (b) neye dedim acaba o cevabı :F
Konuşayım da ne olursa olsun diyerek yazdığın cümlelerden biri olsa gerek :A

150 dakika olunca boş sahneler çıkar haliyle. :D MY ilk bölüm 90 dakika olunca her şey yerli yerindeydi.

@Almila ve @xemrexxx 90 dakika olacak diyorlardı 2.bölüm öyle olursa süper olur.
Ya 150 dakika olması batmadı bana. Ekin battı.

dizi 150 dk sürdü ama jenerikten en az 8-9 isim gözükmedi bile :F

:A Twitter'de tarihimizi yatak odası fantazileri olarak gösteriyorsunuz diyorlar da daha bir şey olmadı. Yani konuşayım da ne olursa olsun diyen asalak insanlar işte. Padişahların 20 30 çocuğunu herhalde leylekler getiriyor. Yada Padişah bir vuruşta 30 çocuk yapıyor.:A
Cahil ve bilgisiz insanlar.

bennn hem severim hem döverim ayoll annelik böyle birşey dövmeden çocuk yetiştiremezsin dizilerimi çocuklarım gibi görüyorum ben hahah:F:F:F
arabiklerde de tt olmuşuz:) son peygamberciler duymasın:A
CTo29LDWwAEGGOY.jpg