kısa olan bahtiyarla bülbülün bamyasıdırkısa olmuş![]()
kısa olan bahtiyarla bülbülün bamyasıdırkısa olmuş![]()
anastasiyı @Çiğdem- hariç herkes beğenmişİlk bölümde biraz abartıya kaçırılır sonra ki bölümlerde ayarı kısarlar.
Anastasia'yı bu kadar beğenmen şaşırtıcı.
Sen iyi misin ya.Ne AB'de 1.cisi filan.
AB'niz sizin güçlü değil ki? Her zaman düşüksünüz orada.
Tamam vadi fanı olabilirsin ama biraz fanlığını yansıtma buraya.
reyting tahmini yap bir dekısa olan bahtiyarla bülbülün bamyasıdırbenim yazım bayağıda uzun olmuş
)
tamam işte 22:00 dan itibaren vardı ilk reklamdan sonrakı 1 saatlik dilimde vardı onu görmüşsün sen 21:45 kadar ilk 45 dakıkaya pek bakamamışsın tavuk gibi tıra çökmüş bekledi reklam bitene kadar![]()
Hadi bakalım.iyim tabii neyim olacak totalde alabiliriz ab de kötü olsakta bölüm iyiydi
dur bakalım yarın görürürz😉
bu konu cücüğün all starını gölgeledi yanlız @GunesinOgluHadi bakalım.Bazen kesin konuşuyorsun ya bu kadar hayret ediyorum sana.
![]()
zönkNe diyorsun şopar zaten sinirim bozuk. Ekinle seni yolarım.
150 dakika olunca boş sahneler çıkar haliyle.Ya ben bu kafamı nerelere vurayım. Çiğdemin oklavasına mı nerelere ya.
Ya Kösem'in fragmanları o kadar etkileyiciydi ki aynı şeyi bölümden de bekledim.
Ama olmadı.
Acaba neden yabancı dizilerin tanıtımları vasat oluyor da bölümleri mükemmel oluyor. Bizim ülkede de tanıtımlar özenle hazırlanıyor ama bölümler.
Ekin adını duymak bile istemiyorum.
Ya Timur sen bunu nasıl yaparsın ya.
7-18 yaş arası ergen çocukların ve ayrıca kezbanların ilgisini çekmek için onu koydun da batırmış resmen.
İnşallah ilerki bölümlerde tükürdüğümü yalattırır Ekin ama sanmıyorum.![]()
Konuşayım da ne olursa olsun diyerek yazdığın cümlelerden biri olsa gerekzönkneye dedim acaba o cevabı
![]()
Ya 150 dakika olması batmadı bana. Ekin battı.
ben 10.08 yazdım reyting tahmininde köseme ayoll tv8 gibi bir kanalda film sadece 7 reytinge yakın reyting alıyor her hafta köseme 10 reytingi yapıştırdımHadi bakalım.Bazen kesin konuşuyorsun ya bu kadar hayret ediyorum sana.
![]()
@vadikızı 'nın sevdiği dizi olunca yorumları da taraflı oluyor işte.ben 10.08 yazdım reyting tahmininde köseme ayoll tv8 gibi bir kanalda film sadece 7 reytinge yakın reyting alıyor her hafta köseme 10 reytingi yapıştırdım![]()
90 dakika sürmeyecek sanırım sen bile kesin konuşamıyorsun.dizi 150 dk sürdü ama jenerikten en az 8-9 isim gözükmedi bile![]()
yurtdışına 90 dk den 39 bölüm olarak satılmıştı bakalım@vadikızı 'nın sevdiği dizi olunca yorumları da taraflı oluyor işte.
90 dakika sürmeyecek sanırım sen bile kesin konuşamıyorsun.![]()
bennn hem severim hem döverim ayoll annelik böyle birşey dövmeden çocuk yetiştiremezsin dizilerimi çocuklarım gibi görüyorum ben hahah@vadikızı 'nın sevdiği dizi olunca yorumları da taraflı oluyor işte.
90 dakika sürmeyecek sanırım sen bile kesin konuşamıyorsun.![]()
arabiklerde de tt olmuşuzbennn hem severim hem döverim ayoll annelik böyle birşey dövmeden çocuk yetiştiremezsin dizilerimi çocuklarım gibi görüyorum ben hahah![]()
En iyisini yapıyorsun bence.bennn hem severim hem döverim ayoll annelik böyle birşey dövmeden çocuk yetiştiremezsin dizilerimi çocuklarım gibi görüyorum ben hahah![]()