yıldızımın doğallığı yeter sana ve @GunesinOglu nanik yapıyorvalla hiç boşuna reklam yapma oylarımı dün gönderdim senin yıldız teyzenede bir puan verdim ona yeter artar bile )
yıldızımın doğallığı yeter sana ve @GunesinOglu nanik yapıyorvalla hiç boşuna reklam yapma oylarımı dün gönderdim senin yıldız teyzenede bir puan verdim ona yeter artar bile )
doğal ses arıyorsan köyde dere kenarına in kurbağaları dinle çok doğal ve hoş vraklamaları var onlardan doğalını bulamazsın
sen zaten doğallığı seversin elinde olsa doğal halinle dolaşırsın sıfır kıyafetledoğal ses arıyorsan köyde dere kenarına in kurbağaları dinle çok doğal ve hoş vraklamaları var onlardan doğalını bulamazsın
TeşekkürlerOylarımı kullandım.
En beğendiğim şarkı Yalın'ın oldu. Yalın'ın sevdiğim şarkısıdır, onun için tam puan kaçınılmaz oldu. @Bully
Yine Sıla, Barış Manço ve Yıldız Tilbe de iyiydi. @-potterhead- @denizz19 ve @xemrexxx
Yabancılar bu hafta hayal kırıklığı yaşattı.
Herkese başarılar.
ayrıca aynı doğallıkla bazen şarkıda söylüyorum banyoda sesim de yankılı çıkıyor öff öff kendi sesim bana çok güzel geliyor ama birde dışardan olaya bakmak lazım yoksa kendime göre şimdi klip çeksem kapış kapış gidersen zaten doğallığı seversin elinde olsa doğal halinle dolaşırsın sıfır kıyafetle
@denizz19 mu çok dinlenir sen mi acabaayrıca aynı doğallıkla bazen şarkıda söylüyorum banyoda sesim de yankılı çıkıyor öff öff kendi sesim bana çok güzel geliyor ama birde dışardan olaya bakmak lazım yoksa kendime göre şimdi klip çeksem kapış kapış gider
bu akşam kim gider acaba maskeli gitse iyi olurdu ama efe uysal melunu da olur benceKes be kunduz
Bu akşam kafamda 2 isim var biri Seksendört diğerini bilmiyorumbu akşam kim gider acaba maskeli gitse iyi olurdu ama efe uysal melunu da olur bence
diğerini de söyle benceBu akşam kafamda 2 isim var biri Seksendört diğerini bilmiyorum
17:00'da olsa da buradayken ben de görsem sonuçlarıHişt yakışıklılar sonuç 18 10 da hemen açıklıcam
bence 17 de açıkla bu akşam bir aksilik falan olur kösemin saatine sarkarsa @sokak sanati doğrar seniHişt yakışıklılar sonuç 18 10 da hemen açıklıcam
RihannaBu akşam kafamda 2 isim var biri Seksendört diğerini bilmiyorum
Bence de 17.00 da17:00'da olsa da buradayken ben de görsem sonuçları
Hahaha yanlış olmşkendinden alıntılıyor safoz
Reyting için yapar mı hiç o?@GunesinOglu zaten hemen hemen herkes burada hadi kırma beni bu seferlik lütfen