- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
sen oyları açıkla artık cücük ne uzattın reyting için pis.ss@Bully @sokak sanati forumda yokum hala dedikodumu yapıyorsunuz
Recapi dinliyordum.@OzaN sen çıkmadan seni yakalayım
ne kadan yalakasın reytin için.ss
Bir şarkı dışındakilerin hepsi çok iyi. Gerçekten yüksek vermek istediğim şarkılar ama bazılarına maalesef 2, 3 gibi puanlar vereceğiz.
Recapi dinliyordum.
bu akşam gönderirim oyları ..
Yarın.
hahahah ayy tam adamına güvenmişsin ayoll
puan durumunu paylaş cücük beni sinir etme@ABAY_06 cığım @eskici ciğim @hayret bi şey ciğim @Titanium cuğum @DarkLeqenD çiğim @xdragxx çığım @EFE UYSAL cığım @Tzira cığım @S.G.A.T. çığım @cookies çiğim ....
puan durumunu paylaş cücük beni sinir etme@ABAY_06 cığım @eskici ciğim @hayret bi şey ciğim @Titanium cuğum @DarkLeqenD çiğim @xdragxx çığım @EFE UYSAL cığım @Tzira cığım @S.G.A.T. çığım @cookies çiğim ....
hahahah ayy tam adamına güvenmişsin ayoll
3.sezonmuydu hangi yabancı şarkıcıydı tam hatırlamıyorum yaaa
yigit-00 yönettiği bir yabancı şarkıcıydı galiba bizlerin tavsiyesini dinlemedi @OzaN ın önerdiği bir şarkıyı seçmiş ve ozan kendiside düşük vermiş çocuk elenmişti yaaa
şarkın iyi tabikide ama finallerde hiç bir halt yiyemezdin sen bu şarkıyla oyüzden iyi yapmışsın elinden çıakrmakla benceİlk sezon final şarkım zaten kullanmam şarttır yani ben daha ilerisi için saklıyordum erken kullandım.
şarkın iyi tabikide ama finallerde hiç bir halt yiyemezdin sen bu şarkıyla oyüzden iyi yapmışsın elinden çıakrmakla bence
@sokak sanati @cookies e hatırlattın mı tek bir mesaj yetmiyor ben attım da sen de at
allah allah tamam işte dediğim gibi finallerde bir halt yiyemedin işte hahahaSaf ilk sezon finalde kullandım.
Tamam söylerim.
allah allah tamam işte dediğim gibi finallerde bir halt yiyemedin işte hahaha
Bu gece gönderirim.
aa çok ayıp ben seni desteklemiştim finaldeUff Uza tamam.ss