Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

total ve abc1 de bizi geçmesi imkansız ab yi takmaya gerek yok zaten orda basit bi film bile bizi geçebiliyor :D çok büyütüyorsun rakipleri milletin umrunda değil bu diziler
o dizinin bekleneni vermeyeceğini düşünüyorum başroller falan tırt izleyici meraktan 2-3 bölüm baksada son ra düşeceğini düşünüyorum orası ayrıda işimizi şansa bırakamayız değil mi 😉

o dizinin bekleneni vermeyeceğini düşünüyorum başroller falan tırt izleyici meraktan 2-3 bölüm baksada son ra düşeceğini düşünüyorum orası ayrıda işimizi şansa bırakamayız değil mi 😉
aga şuan atv de olsaydık çok müthiş olurdu yanlış kanaldayız yanlış

İskender Büyük zamanı benim için vadiden daha iyi bir dönem :D bilmem katılır mısınız ? :)
aga senin iskendere olan büyük sevgini bildiğim için bişey diyemicem gerçekten de müthiş zamanlardı ama eski vadiden bişeyin iyi olduğunu söylemekte ayrı bi olay olur :D saygı duyarım sadece ama pusunun tartışmasız en iyi bölümlerinin ilk 100 bölüm olduğu tartışılmaz

attachment.php
attachment.php

attachment.php

Kurtlar Vadisi Pusu 271.Bölüm Özeti Ve Fotoğrafları
POLAT ALEMDAR’A KURULAN TUZAK
Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’ nun yeni bölümünde heyecan ve aksiyon kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor.Bu Perşembe 271. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Polat Alemdar düşmanlarına karşı yine amansız bir mücadeleye giriyor.
Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da yine çok konuşulacak.
Polat Alemdar’ı geçtiğimiz haftaki bölümde, gizlendiği kamyonun kasasında bir bilinmeze doğru yol alırken bırakmıştık. Cahit ve Yasin’in uzaktan takip ettiği Polat Alemdar, teslimat noktasında hiç tahmin etmediği bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Peki Polat, kendisine kurulan tuzaktan kurtulmayı başarabilecek mi?
Ortadoğu’daki kaosu çıkarları için kullanmayı düşünen Gölge ise boş durmuyor. Planları doğrultusunda hamleler yapmaya devam eden Gölge, Zeynep ve Ariel’ le birlikte Suriye’ye gizli bir seyahat gerçekleştirerek yeni iş ortakları arıyor…
Uzun süredir hapiste olan Pusat, nihayet özgürlüğüne kavuşuyor ve ekip arkadaşlarının yanındaki yerini alıyor. Yeniden ortaya çıkan Tilki Andrei ise, ölüm döşeğindeki annesine verdiği İntikam yeminini yerine getirmek için harekete geçiyor.

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

resimler mükemmel ötesi tilki ve pusatta sahada valla vadi çok fena ya acayip heycanla bekliyorum :D

aga kusura bakma ya mesajı yeni gördüm yok eşkiya denen çapsız diziye bakıyorum ve vadimizin ne kadar müthiş olduğunu bu halinin de herkesi ezip geçmeye yettiğini bir kez daha anlıyorum
aga yazdıklarını gördüm anlatmana değmez bu vadiye hakarettir bu diziyle vadi kıyas bile edilemez karı kız başka birşey yok cidden insanda biraz izan olur birde bunu söyleyen adamlar güya vadiciymiş bu tipler vadiciyse ben değilim aynı adamlar vadiye geldi mi herşeyi eleştirirler

aga yazdıklarını gördüm anlatmana değmez bu vadiye hakarettir bu diziyle vadi kıyas bile edilemez karı kız başka birşey yok cidden insanda biraz izan olur birde bunu söyleyen adamlar güya vadiciymiş bu tipler vadiciyse ben değilim aynı adamlar vadiye geldi mi herşeyi eleştirirler
aga böyle rezil bi bölüm vadi çekse var ya yer yerinden oynardı neler yazılırdı neler bunlar rezil ya çakma vadiciler bunların ne halt olduklarını bana sor vadici falan değiller
bu arada daha fazla dayanamadım değiştirdim harbiden dandik bi dizi karı kızdan başka hiçbişey yok vadi günü gelsinde kendime geleyim

aga böyle rezil bi bölüm vadi çekse var ya yer yerinden oynardı neler yazılırdı neler bunlar rezil ya çakma vadiciler bunların ne halt olduklarını bana sor vadici falan değiller
bu arada daha fazla dayanamadım değiştirdim harbiden dandik bi dizi karı kızdan başka hiçbişey yok vadi günü gelsinde kendime geleyim
yani bende söylemeyeyim diyorum da vadi 13 yıl olmuş arkadaş boru değil hala at başı gidiyoruz dünyada eşi benzeri yok bu senaristler vadiyi bıraktıklarında emin ol vadi bugün kü halinden daha iyi değildi şimdi adamların elinde bir memati bir abdül bir kara bir ömer baba yok kim ne derse desin necati şaşmaz efsane iş çıkartıyor

yani bende söylemeyeyim diyorum da vadi 13 yıl olmuş arkadaş boru değil hala at başı gidiyoruz dünyada eşi benzeri yok bu senaristler vadiyi bıraktıklarında emin ol vadi bugün kü halinden daha iyi değildi şimdi adamların elinde bir memati bir abdül bir kara bir ömer baba yok kim ne derse desin necati şaşmaz efsane iş çıkartıyor
kesinlikle mematiyi bunlar öldürdü zaten abdülheyi pasifize ettiler ustayı bir odaya kapattılar bunlar gerçekler
vadide yapılacak ufak tefek hamlelerle acayip şeyler olacak

kesinlikle mematiyi bunlar öldürdü zaten abdülheyi pasifize ettiler ustayı bir odaya kapattılar bunlar gerçekler
vadide yapılacak ufak tefek hamlelerle acayip şeyler olacak
aga senle daha öncede konuştuk bu insanlar vadiyi hak etmiyorlar bak net söyliyim yarın birgün bitince bakalım yeri dolsun her hafta aksiyon politik dizi çekilsin bakalım vadinin ne kadar yanına yaklaşabilecek görecez