Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga senle daha öncede konuştuk bu insanlar vadiyi hak etmiyorlar bak net söyliyim yarın birgün bitince bakalım yeri dolsun her hafta aksiyon politik dizi çekilsin bakalım vadinin ne kadar yanına yaklaşabilecek görecez
evet aga bazen bende diyorum ki bitsin ulan bitsin bunlar vadiyi haketmiyor ama vadisiz yapamayız bu da bi gerçek böylesi gelmez

O degil de millet Edho daki Çakır millete ciddi ciddi eski tadı veriyor mu @china_shangai

Süleyman Çakır nire bu Hızır nire karşılaştırılması bile ayiptir
eski vadinin UZAĞINDAN bile geçemez :) ama güzel dizi seyrediyoruz :)

şöyle ifade edeyim bu cosmos da böyle bir dizi (kurtlar vadisi)ne gelmiştir ne de gelecektir :) o apayrı bir baş yapıttır benim gözümde :)

Son düzenleme:
11140004_506156132893940_2945313289585607163_n.jpg
12196175_506155639560656_5684944580144123810_n.jpg

12243421_896655763745309_923230536101881477_n.jpg

resimlere bakarak tilkinin sahada olacağını görüyoruz ama fragmanlarda da yer almalı :D

İntikam yemini verilerek hata yapıldı bence.. bu İş bir nevi Tilki'nin sonu demek. Polat-Tilki savaşını şimdilik bir kenara almaları gerekirdi.. Tilki'nin yeni düşmanlarla olan savaşı daha heycanlı ve keyifli olurdu bence. Olmadı Polat'a bir ikinci rus roleti çekip ortadan kaybolabilir.. kesinlikle ölmemesi gereken bir karakter.

İntikam yemini verilerek hata yapıldı bence.. bu İş bir nevi Tilki'nin sonu demek. Polat-Tilki savaşını şimdilik bir kenara almaları gerekirdi.. Tilki'nin yeni düşmanlarla olan savaşı daha heycanlı ve keyifli olurdu bence. Olmadı Polat'a bir ikinci rus roleti çekip ortadan kaybolabilir.. kesinlikle ölmemesi gereken bir karakter.
aga merak etme tilkiyi öyle kolay harcamazlar çok sevilen bi karakter polat gölgeyle uğraşacak öncelikli olarak tilkinin akıbetini bu bölüm görürüz

@takas ben nasil Vadiciyim ?:D
nasıl yani anlamadım :D

Artık klasik hale geldi ama aksiyon sahnelerin de gereken adımlar atılmalı artık.. çatışma sahneleri başta olmak üzere bir çok karakterin ustaca dövüşmesi ayrı bir garip. Bu gibi sahneler 10. Yıla kadar sadece Polat'tan izliyorduk.. bugün önüne gelen orduyu yıkıyor malesef.