hannoşa çok yüklenme var son zamanlardabu diziyide indirmem lazım sitelerde izlemek çok zor @xemrexxx
-A yı açıkladık ya2x5'e kadar geldim, olay olay bitmiyor.Şu polis neden cesetin 1 haftadır ölü olduğunu söyledi anlamadım o da -A'ya hizmet ediyordu.
Ya da ben yanıldım zaar. .ss
Bu A tek kişi değil ama baş -A bence kızların içinden birisi, yani kızlardan biri A çıkarsa şaşırmam.![]()
Açıkladık derken.-A yı açıkladık ya![]()
ayo lforumda değil misin senAçıkladık derken.Ben daha başındayım, sakın söylemeyin.
Neden 1 haftadır ölü olduğunu söylediği şimdi ortaya çıktı pis -A Spencer'a tuzak kurmuş ablası iyice nefret edecek mesajları o gönderdi sanıp.![]()
Görmemişim demekki.ayo lforumda değil misin sen![]()
-A yı öğrenince bizdeki versiyonda -A için en uygun kişinin bülent ersoy olduğunu anlıcanKızların trajedisi bitmek bilmedi.Şimdi de kamu hizmeti... Böyle hayat mı olur ben olsam intihar ederdim. .ss
Alison da -A'nın kontrolündeymiş. 😱
2. sezonun ikinci yarısıyla birlikte dizi coştu.
-A'yı da oyuna getirdiler, bu kadar yaklaşmışken kaçırmaları kötü oldu cidden.![]()
Yoksa Lucas mı?-A yı öğrenince bizdeki versiyonda -A için en uygun kişinin bülent ersoy olduğunu anlıcan![]()
lucas daha çok koriş gibi be bülent ersoy diyorum sanaYoksa Lucas mı?Heyecanını kaçırdın.
![]()
Haha.lucas daha çok koriş gibi be bülent ersoy diyorum sanadaha görmemiş olabilirsin ne zaman girmişti diziye emin değilim
![]()
şimdi vikiden baktım 3.sezon geliyormuş görsen de tanıyamazsın boşuna uğraşmaHaha.Ama Mona Lucas için çift cinsiyetli diyordu yarı kız yarı erkekmiş.
Geçen bölüm Mona'nın ilk halini gösterdiler bildiğin ezikmiş bunu aralarına almıyorlar falan yazık.
Ezra'dan tut Aria'ya kadar dizide şüphelenmediğim adam kalmadı. Demekki daha girmemiş boş yere şüpheleniyormuşum ama -A'nın bizdeki F Tipi örgüt gibi bir şey olduğunu düşünüyorum.Baş -A'ya hizmet eden birçok kişi var bence..
Bu yorumunu derhal zihnimden silmem lazım.şimdi vikiden baktım 3.sezon geliyormuş görsen de tanıyamazsın boşuna uğraşma
ayrıca kızlardan birine çok yakın bir isim ama bilmiyorlar daha![]()
bilemedin kime yakın olduğunu zaten 3 isim saymışın 3üne de yakın değilBu yorumunu derhal zihnimden silmem lazım.
Kime yakın olduğunu tahmin edebiliyorum Aria'ya yakındır. Çünkü dikkatimi çekti bu kızla hiç uğraşmıyor varsa yoksa Spencer Emily. Yazık kızlar ne çekiyor.![]()
Yok artık safoz Hanna ile ne alakası var. Hiç aklımın ucundan geçmedi.bilemedin kime yakın olduğunu zaten 3 isim saymışın 3üne de yakın değilaslında spencera dayakın sayılır
![]()
hanna olduğunu kim söylediYok artık safoz Hanna ile ne alakası var. Hiç aklımın ucundan geçmedi.Valla Orçom nerdesin diyecek diye korkuyorum.
Off Spencer zaten ailesi de başlı başına gizem. .ss
Mesela Hanna'nın annesi de boş karakter dizinin başından beri şelale gibi kahve içti. Her bölüm koca termosa kahve dolduruyor istisnasız.![]()
İzleyince görürüm artık çok kafa patlattım bu işe. TOTAL dizisi olsaydı çözmüştüm çoktan.hanna olduğunu kim söyledi![]()
Tky olsaydi keşkeMaya ne kadar gıcık davranıyor.Bu gidişle Emily'nin annesi kızını vermez buna.
Bu arada Maya sürekli birinden mesaj alıyor, Maya da mı -A'nın kurban listesine girdi acaba?
@xemrexxx
@destere sana hiç sormadım, kızlardan favorin hangisi? @Çiğdem- senin de oğlanlardan favorin hangisi?
Dizinin bölüm yorumlarını okurken ergen kızlar Toby'e hasta, "ayyyy bu bölüm vucüt açtı" falan yazıyorlar.![]()