2 Kasım 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
2 Kasım 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

sonbisey_gotham_01-150x150.jpg

Pazartesi Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Gecenin büyük şoku Supergirl'den geldi.

Supergirl geçen haftaya göre 0.9 gibi büyük bir düşüş yaşayarak 2.2 reytinge düştü. Düşüş yaşasa da oranları kötü değil.

CW'nin yeni dizisi Crazy Ex-Girlfriend 0.1 reyting artarak 0.3 reytinge yükseldi. Dizi sezon onayını alması için dahada artması şart.

Fox'un bu sezon yeni dizilerinde olan Minority Report her zaman ki gibi kötü giderek bizleri şaşırtmadı.

Gotham ise 0.1 reyting artarak 1.6 reytinge yükseldi. Fox'un kötü durumunu göze alırsak oranları hiç fena değil.

Yeni sezonunu açan Jane the Virgin 0.4 reyting alarak geçen sezona göre iyi bir başlangıç yaptı.

Blindspot 2.2 reyting alarak NBC'nin yüzünü güldürdü.

The Voice 3.2 reyting ile gecenin galibi oldu.

İşte Pazartesi Gecesinin Reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

@sürgünüm ün blinkspot u geen haftayla aynı gitmiş niye sevinmişki kanal :)
gotham ın artışı iyide yeterli değil geen sezondan çok daha kaliteli dizi
süpergirl ün düşüşü normal bence dahada düşecektir :) hakettiğinden çok fazla almıştı halada alıyor 1 reyting yeterlidir ona :) kız güzelde konu işte yani sıradan ?

scorpion 2 seviyesinde kalırsa 4 sezon devam eder umarım @destere başlamaz diziye:)
ona başlamayı düşünmüştüm bir ara listeye ekleyeyim :) katkımız olsun :)

süpergirl ün düşüşü normal bence dahada düşecektir :) hakettiğinden çok fazla almıştı halada alıyor 1 reyting yeterlidir ona :) kız güzelde konu işte yani sıradan ?

aman Allah korusun başlıcam dediğni hafta 2.2 den 1.8e düştü dizi :F

Gotham'a yanlışlıkla 1.3 yazmışım şimdi düzelttim 1.6 olacak. :D Aslında Fox'a göre iyi o reyting ama diğer kanallarda olsa çoktan yayından kalkardı.

artmışta çok çok az ? bu sezonki performansıyla en az 2.5 reyting olmalıydı :)

inşallah sıfırı tüketir ne diyelim :) yalnız senin diziler bitmiyor regl 0.2 alıyor hala yayında bunada hiçbişey olmaz :)
ayoll 1.sezondan dolayı çok bırakan oldu diziyi klasik polisiye dizisi gibiydi ama 2.ezonki bölümlere bence yazık oluyor özellikle bu bölümü izleyince bayılıcaksın bence şok olaylar oluyor :F:F:F

Geçen haftayla aynı değil 0.1’lik bir artış var. Gotham'da aynı şekilde yükselmiş. :)

ayoll 1.sezondan dolayı çok bırakan oldu diziyi klasik polisiye dizisi gibiydi ama 2.ezonki bölümlere bence yazık oluyor özellikle bu bölümü izleyince bayılıcaksın bence şok olaylar oluyor :F:F:F
en kısa zamanda izlerim ama işte zaman bulamıyorum yarında büyük ihtimal foruma girmem perşembeye anca :)

Hee şunu da söyleyeyim @Çiğdem- 'in kanalı , Supergırl istiyormuş yani bizde de bir dizi bitirilir sonra o dizi başka kanala transfer olur ya o hesap işte. :A:A

Supergirl TBBT olmadan düşmüş normal olarak ama hala fena değil. Asıl haftaya ne yapacağını merak ediyorum. 2 altına düşmezse çok iyi demektir. :)