yok fantastik değil hiç bulaşma cnm süpergirl izledim bu bölümü daha güzeldi bence
yok fantastik değil hiç bulaşma cnm süpergirl izledim bu bölümü daha güzeldi bence
Yeni dizisi kötü bence iptal olur. Hiç başlama.
Bende az önce izledimyok fantastik değil hiç bulaşma cnm süpergirl izledim bu bölümü daha güzeldi bence
![]()
Fantastik değilmiş zatenYeni dizisi kötü bence iptal olur. Hiç başlama.![]()
Supergirlbahsettiğiniz hangi dizi?senle @Çiğdem- in izlediği diziden hayır gelmezde yinede bir merak ettim
)
onu ben izledim güzel dizi harika ilk bölümü izledimde ikinci yayınlanmışmıydı tek bir eksiklik var konu pek benlik değil sırf kızın hatrına gidiyor diziSupergirl
Gayette güzel dizi kız süper[emoji7] [emoji7] [emoji7]
2. Bölüm bugün çıktıonu ben izledim güzel dizi harika ilk bölümü izledimde ikinci yayınlanmışmıydı tek bir eksiklik var konu pek benlik değil sırf kızın hatrına gidiyor dizi![]()
bahsettiğiniz hangi dizi?senle @Çiğdem- in izlediği diziden hayır gelmezde yinede bir merak ettim
)
@destere bugün çıktı 2.bölüm gothamla aynı gün yayınlanıyor bu bölüm daha güzeldiBende az önce izledim
Süperdi. @destere bayılır bu diziye
O değilde nasıl kızın olduğunu anlamıyorlar ya maske bile takmıyor 😱
Fantastik değilmiş zaten
Saol 😉
o zaman perşembe izlerim anca gothamla birlikte ?
2.sezon biticek nerdeyse ayoll bekle en iyisi sezon bitsin 3.sezon onayı alırsa toptan izle almazsa hiç başlamao zaman perşembe izlerim anca gothamla birlikte ?
ben z. nation a hala başlayamadım![]()
zaten normalde bir başlasam günde beş bölüm bitiririm bende biriksin diye bekliyorum mesela empire a da başlamadım daha2.sezon biticek nerdeyse ayoll bekle en iyisi sezon bitsin 3.sezon onayı alırsa toptan izle almazsa hiç başlama![]()
bıktım bu empireden 5.bölüm 2 haftadır çıkmadızaten normalde bir başlasam günde beş bölüm bitiririm bende biriksin diye bekliyorum mesela empire a da başlamadım daha![]()
sizin durumunuza düşmemek için ben en iyi yöntemi kullanıyorumbıktım bu empireden 5.bölüm 2 haftadır çıkmadı![]()