ay kenarın dilberi paçoz gelmiş konuşuyor bir de pis pis .ss
Sen ne diyorsun ya utanmasam çıkıp oynayacam Finale çıkarsam kafam rahat olur en azından artık.En büyük rakibinin birinden kurtuldun iyisin
Olur mu en büyük rakip yıldız var dahaSen ne diyorsun ya utanmasam çıkıp oynayacam Finale çıkarsam kafam rahat olur en azından artık.
Ay sus bi nerden çıktın sen.ay kenarın dilberi paçoz gelmiş konuşuyor bir de pis pis .ss
yıldıza düşük verirsin ha çekeceğin var anti sedef propogandası başlaatıyorum nasıl dizileri yatyından kalktı hemen yazıcam öteki sitede gör senAy sus bi nerden çıktın sen.
Yıldız ciddi bir rakip tabii umarım finalde karşılaşırız.Olur mu en büyük rakip yıldız var daha
Ay sus bi nerden çıktın sen.
Hay öteki siteden atılasıca.ssyıldıza düşük verirsin ha çekeceğin var anti sedef propogandası başlaatıyorum nasıl dizileri yatyından kalktı hemen yazıcam öteki sitede gör sen
Rihoda varYıldız ciddi bir rakip tabii umarım finalde karşılaşırız.
ay pis dalga mı geçiyonuz @denizz19 ylarım sizi çarpıklar.ssYıldız ciddi bir rakip tabii umarım finalde karşılaşırız.
Gördüm şimdi düşük vermişsin.ss Bir de benim sana verdiğim puana bak.ssSen 10 diye hatırla.
kendi sitemi açarımHay öteki siteden atılasıca.ss
Ben sana tam verdim haftaya senin seveceğin şarkı var hareketli sanırımGördüm şimdi düşük vermişsin.ss Bir de benim sana verdiğim puana bak.ss
Gördüm şimdi düşük vermişsin.ss Bir de benim sana verdiğim puana bak.ss
Bilgisayarı çökesice.ss Düş yakamdan be.kendi sitemi açarım
sen yıldıza düşük ver bir de konuş .ssBilgisayarı çökesice.ss Düş yakamdan be.
Riho'yu sen ele ben Tarkan'ı gözüme kestirdim. Kendi sezonumdan yalnız ben kalayım.Rihoda var