Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

sadece bir neslihan dikkatimi çekti o kadar abartmayalım :) güzel kızlar şartta yani konuda olmalı tek başına güzel kız yetmiyor :)
Ben de tam izlemedim sen izleyeceğim diyince bol kız var sandim))) sana diyeyim acil izle aynı analar ve analar gibi bol tesadüfi tam Türk dizisi )))

Asu & Kemal forever.:love1:

ZAMANIMM YOK ÇOK DİZİM VAR TABİ YÜZDE 90 I YABANCI DİZİ :)

Asu'da var.:D Miss Turkey'den en güzel kız.:D
kara_sevda_asu_kimdir_melisa_asli_pamuk_kimdir_nereden_taniyoruz_h19383_8a458.jpg

Reklamlar yüzünden hepimiz öyle istiyoruz aslında ama zaman kaybı oluyor, o an değil sonra izleyince. :( Başka izleyeceklerime vakit kalmıyor.

O zaman izledikten sonra yorum yap, o zaman konuşuruz. :Z

Yorum yapıyorum yaa.:F Ben TV'den izleyince istediğim etkiyi alamıyorum Kulaklık ile keyif farklı oluyor:D

3. bölümüde izledim. Dizi gayet iyi gidiyor. Soğuk atışmalara bayılırım. Kemal, Emir ve Nihan'ın babasının arasında ki atışmalar çok heyecanlı oluyor.:D Nihan'ın baası acilen Emir'e darbe indirip Nihan ve Kemal aşkının yolunu açsın ama Emir'i zaptedmek zor kesin pisleşir.:(
Ozan ve Kemal'in kardeşi zaten aşk yaşar belli.s.s
Kemal'in Nihal'e olan hediyesi şahane:love1: Nihan güzel çizmiş.

Senin huyların falanda bir garip zaten. :F

mrt-06 'da aynı şeyleri diyor.:F
Bilmiyorum ben daha bir haz alıyorum kulaklıkla izlyince.:D

3. bölümüde izledim. Dizi gayet iyi gidiyor. Soğuk atışmalara bayılırım. Kemal, Emir ve Nihan'ın babasının arasında ki atışmalar çok heyecanlı oluyor.:D Nihan'ın baası acilen Emir'e darbe indirip Nihan ve Kemal aşkının yolunu açsın ama Emir'i zaptedmek zor kesin pisleşir.:(
Ozan ve Kemal'in kardeşi zaten aşk yaşar belli.s.s
Kemal'in Nihal'e olan hediyesi şahane:love1: Nihan güzel çizmiş.

mrt-06 'da aynı şeyleri diyor.:F
Bilmiyorum ben daha bir haz alıyorum kulaklıkla izlyince.:D
asu ne yaptı peki asu hiçbişey yapmadımı dizide ? :)