Ne o zaten finallik şarkı 1 versen çok farketmez.Yollarsa 1 gelir. Düğünlerde dinlemekten bıktım. @EFE UYSAL
Ne o zaten finallik şarkı 1 versen çok farketmez.
Oylarımı kullandım favorilerim karışık şekilde Tarkan, Seksendört ve Demet Akalın oldu. @Maskeli Fedai @ozgur2113 @tolgab
Nasıl gidiyor? Yorum konusuna gel.Dirilis izliyorum şuan.
Nasıl gidiyor? Yorum konusuna gel.
Ortalama üstü aldın yani iyi.Kaç puan verdin ona göre iyi yorum atarım
Ortalama üstü aldın yani iyi.
Şaşırdım yine 1 vereceğini düşünmüştüm.Oylarımı kullandım Çok zordu +3 verdiklerim cidden iyiydi
Yalın geçen haftaya göre yükseldi , zaten bundan sonra hep çok iyi gelecek.Yeniden var herhalde sırada @Bully
Mustafa Ceceli ilk defa benden çok iyi aldı +10 aldın karşiim @EFE UYSAL başarılar
Sezen Aksu'nun bu şarkısını sevemedim ya @mrt-06 Şarkın iyiydi ama zayıf kaldı @mrt-06
Sıla çok iyi gelmiş ama ortalama bir puan aldı.Geçen hafta kullansaydın bunu daha iyi alırdın @denizz19
Ahmet Kaya çok çok çok iyi gelmiş.Tam puan aldın benden @Yiğitt
Seksendört bu hafta Son Mektup u kullanmalıydı diyorum o kadar @ozgur2113
Demet Akalın ilk defa çok düşük verdim , affet beni @tolgab
Katy Perry ve Rihanna nın bu şarkıları da çok iyi ama ortalama puan aldılar @Harunnn60 @sokak sanati
Barış Manço da çok iyi gelmiş,ben çeyrek finale kadar gidebileceğini düşünüyorum,hadi hayırlısı @-potterhead-
@Maskeli Fedai yine iyi alamadın Ama bundan sonra iyi parçaların var artık iyi veririm gibi
@xemrexxx Yıldız +2 aldı yani düşün yani ne kadar sevmişim parçayı
Düşmem daha hayırlı olmuş geçen hafta tam verdin de noldu Sende düştüğüm zaman iyi gidiyorum.@Bully bende yine düştün
Tm o zaman her hafta düşük verecem.Düşmem daha hayırlı olmuş geçen hafta tam verdin de noldu Sende düştüğüm zaman iyi gidiyorum.
Kesinlikle yapacaklarım arasında
Şaka yapmıştım.Tm o zaman her hafta düşük verecem.
Sen etiketlere bak bildirimlere kötü değil orta .Şaka yapmıştım.
Ne kadar düştük bu hafta söyle de puanını ona göre vereyim.