- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Şarkım mı kalmadı duymamış olayım Daha Sevişmeden Uyumayacağız
Kullanırım belki
Tövbe ne diyon be
Senaryomu oku o kadar başrolsün
Şarkım mı kalmadı duymamış olayım Daha Sevişmeden Uyumayacağız
Kullanırım belki
2 puan için teşekkürlerŞarkıları dinlemeye başlıyorum
2 puan için teşekkürler
Beklentileri çok yüksekte tutma derim ben. Şuan 7 şarkıdan en berbat en iğrenç en mide bulandirici şarkı senin ki.
Abartma Yabancı mükemmeldir
Beklentimi yüksek mi tutmuş oluyorum 2 puan deyince şarkıyı yerin dibine soktun ama Halk sana gereken cevabı verecekBeklentileri çok yüksekte tutma derim ben. Şuan 7 şarkıdan en berbat en iğrenç en mide bulandirici şarkı senin ki.
Beklentimi yüksek mi tutmuş oluyorum 2 puan deyince şarkıyı yerin dibine soktun ama Halk sana gereken cevabı verecek
Sen şansını hep fazlaca zorlayan isimlerden birisin canısı ama göreceksin Hediye için de aynı iğrenç yorumları yaptın 3.oldumYara Bende olsaydı beklentini düşük tutmuş olurdun ama bu şarkıya 2 puan bekletisi fazla
Bu hafta Ahmet Kaya Tarkan kesim ilk 3'de olur 3. İsim belirsiz belki yalın belki ben.
Sen şansını hep fazlaca zorlayan isimlerden birisin canısı ama göreceksin Hediye için de aynı iğrenç yorumları yaptın 3.oldum
Var mısın bahsineŞansım benim. Bu sefer halkın gözü açılacak ve asıl sana cevap verecek.
SılaAhmet Kaya, Demet Akalın(evet ben de şaşkınım), Katy Perry bu haftaki favorilerim oldular. Herkese başarılar dilerim.
Ortalamanın kaç olduğuna bağlı çan kaçortalama üstü
Ahmet Kaya, Demet Akalın(evet ben de şaşkınım), Katy Perry bu haftaki favorilerim oldular. Herkese başarılar dilerim.
en yüksek 11 en düşük 1 ortalama 6 oluyürOrtalamanın kaç olduğuna bağlı çan kaç
İyi kötü değilmiş üstünü hesaba katarsaken yüksek 11 en düşük 1 ortalama 6 oluyür
SeksendörtAhmet Kaya, Demet Akalın(evet ben de şaşkınım), Katy Perry bu haftaki favorilerim oldular. Herkese başarılar dilerim.