- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Şarkım mı kalmadı duymamış olayımDaha Sevişmeden Uyumayacağız
Kullanırım belki![]()
Tövbe ne diyon be
Senaryomu oku o kadar başrolsün
Şarkım mı kalmadı duymamış olayımDaha Sevişmeden Uyumayacağız
Kullanırım belki![]()
2 puan için teşekkürlerŞarkıları dinlemeye başlıyorum![]()
2 puan için teşekkürler![]()
Beklentileri çok yüksekte tutma derim ben.Şuan 7 şarkıdan en berbat en iğrenç en mide bulandirici şarkı senin ki.
![]()
Abartma Yabancı mükemmeldir![]()
Beklentimi yüksek mi tutmuş oluyorum 2 puan deyinceBeklentileri çok yüksekte tutma derim ben.Şuan 7 şarkıdan en berbat en iğrenç en mide bulandirici şarkı senin ki.
![]()
Beklentimi yüksek mi tutmuş oluyorum 2 puan deyinceşarkıyı yerin dibine soktun ama Halk sana gereken cevabı verecek
![]()
Sen şansını hep fazlaca zorlayan isimlerden birisin canısı ama göreceksin Hediye için de aynı iğrenç yorumları yaptın 3.oldumYara Bende olsaydı beklentini düşük tutmuş olurdun ama bu şarkıya 2 puan bekletisi fazla
Bu hafta Ahmet Kaya Tarkan kesim ilk 3'de olur 3. İsim belirsiz belki yalın belki ben.![]()
Sen şansını hep fazlaca zorlayan isimlerden birisin canısı ama göreceksin Hediye için de aynı iğrenç yorumları yaptın 3.oldum![]()
Var mısın bahsineŞansım benim.Bu sefer halkın gözü açılacak ve asıl sana cevap verecek.
![]()
SılaAhmet Kaya, Demet Akalın(evet ben de şaşkınım), Katy Perry bu haftaki favorilerim oldular. Herkese başarılar dilerim.
Ortalamanın kaç olduğuna bağlı çan kaçortalama üstü![]()
Ahmet Kaya, Demet Akalın(evet ben de şaşkınım), Katy Perry bu haftaki favorilerim oldular. Herkese başarılar dilerim.
en yüksek 11 en düşük 1 ortalama 6 oluyürOrtalamanın kaç olduğuna bağlı çan kaç![]()
İyi kötü değilmişen yüksek 11 en düşük 1 ortalama 6 oluyür![]()
SeksendörtAhmet Kaya, Demet Akalın(evet ben de şaşkınım), Katy Perry bu haftaki favorilerim oldular. Herkese başarılar dilerim.