Diriliş mi ? O da neymiş yaBakalım çook iddalı gösteriliyor nasıl dizi ortaya çıkacak. Dirilişe rakip olabilecek mi.
Diriliş mi ? O da neymiş yaBakalım çook iddalı gösteriliyor nasıl dizi ortaya çıkacak. Dirilişe rakip olabilecek mi.
Bilmiyormusun.😱😱 Diriliş Ertuğrul dizisini. Mynin tahtını alan tarihi dizi.Diriliş mi ? O da neymiş ya
hangi tahtı la reytingte bile 1.olması 29 bölüm sürmüşBilmiyormusun.😱😱 Diriliş Ertuğrul dizisini. Mynin tahtını alan tarihi dizi.
Ne 29u hala 1. kıskanç Survivora rağmen.hangi tahtı la reytingte bile 1.olması 29 bölüm sürmüş
MY'nin tahtını öyle hayali bir dizi mi alacak GüldürdünBilmiyormusun.😱😱 Diriliş Ertuğrul dizisini. Mynin tahtını alan tarihi dizi.
İzledin mi hiç hayali dizi diyorsun. )))))))))) Kalitesi Myye bin basar. ))))MY'nin tahtını öyle hayali bir dizi mi alacak Güldürdün
my 3 grupta da liderdi diriliş kaçıncı bölümde bunu başardı 28 ya da 29 diye biliyorum diğer kısımlara girmiyorum bileNe 29u hala 1. kıskanç Survivora rağmen.
Totali ne sayıyorsun kanalı bilmiyormusun Totale önyargısı var olduğunu. Diğer gruplarda hiç vermedi Survivora rağmen.my 3 grupta da liderdi diriliş kaçıncı bölümde bunu başardı 28 ya da 29 diye biliyorum diğer kısımlara girmiyorum bile
Evet az da olsa izlemişimdir. Ya cidden bu yorumları ciddi ciddi yapıyorsunuz ? Kalitesi MY'ye bin basarmış ?İzledin mi hiç hayali dizi diyorsun. )))))))))) Kalitesi Myye bin basar. ))))
Şunu bir izle anlarsın ciddiyim evet bu diziden Türkiyede yok.Evet az da olsa izlemişimdir. Ya cidden bu yorumları ciddi ciddi yapıyorsunuz ? Kalitesi MY'ye bin basarmış ?
esas ab nin ön yargısı var trt yeTotali ne sayıyorsun kanalı bilmiyormusun Totale önyargısı var olduğunu. Diğer gruplarda hiç vermedi Survivora rağmen.
Nerde var en iyi reytingler Abde geliyor sende abcisin abcliğine yakışmıyor.esas ab nin ön yargısı var trt ye
ayol işte şikenin belgesiNerde var en iyi reytingler Abde geliyor sende abcisin abcliğine yakışmıyor.
Haftaya 11 gelirse tam şike diyecen.ayol işte şikenin belgesi
zaten tam şike şu anda daHaftaya 11 gelirse tam şike diyecen.
Hahaha Bu senin dirilişinin savaş sahnesini 234238674 ile çarparŞunu bir izle anlarsın ciddiyim evet bu diziden Türkiyede yok.
İzlemedin belliki Mycisin zaten iyi diyemessin bile.Hahaha Bu senin dirilişinin savaş sahnesini 234238674 ile çarpar
Yoo izledim oldukça basit.İzlemedin belliki Mycisin zaten iyi diyemessin bile.
Objektif bakanlara sor bakalım ne dicekler aksiyona bu sahneye ilk basit diyen kişisin hayırlı olsun.Yoo izledim oldukça basit.