Unuttuğun için kalbim kırıldı kalbimin parçalarını toplaman Zaman alacak11 verdiğini hiç hatırlamıyorum ama vermişsen sağol.
@GunesinOglu bugün gelsin Pazartesi sonuçlar açıklansın işte
Unuttuğun için kalbim kırıldı kalbimin parçalarını toplaman Zaman alacak11 verdiğini hiç hatırlamıyorum ama vermişsen sağol.
Onu 12.haftada düşünüyorum. Kullanmasam içimde kalır.Ölürüm Hasretinle
Eğer kullanırsam ve elenirsem senin yüzündendir.ss Kaç haftadır Son Mektup ve KGB diye başımın etini yiyon.Forum bu sezon ters düşünüyor
Kullanamayıp elenedebilirsin amaOnu 12.haftada düşünüyorum. Kullanmasam içimde kalır.
Eğer kullanırsam ve elenirsem senin yüzündendir.ss Kaç haftadır Son Mektup ve KGB diye başımın etini yiyon.
Unuttuğun için kalbim kırıldı kalbimin parçalarını toplaman Zaman alacak
@GunesinOglu bugün gelsin Pazartesi sonuçlar açıklansın işte
Onu 12.haftada düşünüyorum. Kullanmasam içimde kalır.
Eğer kullanırsam ve elenirsem senin yüzündendir.ss Kaç haftadır Son Mektup ve KGB diye başımın etini yiyon.
Başlarım resmi tatiline de he o Zaman Pazar açıklaAma resmi tatil dicem
Neyse elen de kurtulalım ne yaparsan yap
Başlarım resmi tatiline de he o Zaman Pazar açıkla
Ayy deme öyle zaten 11 benim uğurlu sayım olmasına rağmen hem MFÖ hem de 84 11.haftada elenmiştim bu sezon atlatmalıyım.Kullanamayıp elenedebilirsin ama
şarkın iyimiş..başarılar▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
° ¸. ¸ :. . • ○ ° . . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . …* :. ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . •
Katy Perry° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . • ○
° ° ¸. ● ¸ . ° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . •E.T. ft. Kanye West.. ○ . ° . ● ¸ . ° . • ○ ° . ° :. . • ○ . ° ¸….
… ● ¸ ° ° . ¸. ° . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . … Kalbinin Attığını Hisset!… ° ° . . • ° . * :. . ¸ . ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . • ○ ° :. . •
▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Umarım beğenirsiniz zaten bu şarkıyı Türkiye'de duymuşsunuzdur. Eğer ilk defa dinleyen varsa yuh derim artık.
@denizz19 @HarzeM @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Ahmad @Almila @OzaN @sokak sanati @Çiğdem- @Bully @vadikızı @ABAY_06 @destere @tolgab @potterhead- @GunesinOglu @ozgur2113 @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @apoyta @Billy Kane @S.G.A.T. @BesaleT @gözlemci @turkuazz @beyazsoy @adımutlulukk @batuhankaralar @cookies @eskici @cevaa @DarkLeqenD @Castei @sürgünüm @Amoureux @Reytinger @hayret bi şey
Pazartesi 18:00 iyidirPazar seçim var olmaz
Neyse bugün yaparım tatilde bile çalışıyorum ne kadar mükkoyum
Oha. 😱 Ay hemen harcadın beni.ssAma resmi tatil dicem
Neyse elen de kurtulalım ne yaparsan yap
O zaman sorgulamalısın bu Uğur işiniAyy deme öyle zaten 11 benim uğurlu sayım olmasına rağmen hem MFÖ hem de 84 11.haftada elenmiştim bu sezon atlatmalıyım.
Ay neyse dur sana seçeneklerimi sunuyorum Kal Ölene Kadar, KGB veya Son Mektup. Cevabını biliyorum gerçi ama hangisi.O zaman sorgulamalısın bu Uğur işini
Oha. 😱 Ay hemen harcadın beni.ss
@GunesinOglu seçimden sana ne sanki oy kullanıyorsun da.
Bence Kal Ölene kadarAy neyse dur sana seçeneklerimi sunuyorum Kal Ölene Kadar, KGB veya Son Mektup. Cevabını biliyorum gerçi ama hangisi.
Sen devlet kurumu musun canısı?
Sen devlet kurumu musun canısı?
Sana güveniyorum da forumun zevkine güvenemiyorum.
Atma yahu sen özel okula gidiyorsun.Devlet kurumunda okuyorum