Unuttuğun için kalbim kırıldı kalbimin parçalarını toplaman Zaman alacak11 verdiğini hiç hatırlamıyorum ama vermişsen sağol.![]()
@GunesinOglu bugün gelsin Pazartesi sonuçlar açıklansın işte
Unuttuğun için kalbim kırıldı kalbimin parçalarını toplaman Zaman alacak11 verdiğini hiç hatırlamıyorum ama vermişsen sağol.![]()
Onu 12.haftada düşünüyorum.Ölürüm Hasretinle![]()
Eğer kullanırsam ve elenirsem senin yüzündendir.ss Kaç haftadır Son Mektup ve KGB diye başımın etini yiyon.Forum bu sezon ters düşünüyor![]()
Kullanamayıp elenedebilirsin amaOnu 12.haftada düşünüyorum.Kullanmasam içimde kalır.
Eğer kullanırsam ve elenirsem senin yüzündendir.ss Kaç haftadır Son Mektup ve KGB diye başımın etini yiyon.![]()
Unuttuğun için kalbim kırıldı kalbimin parçalarını toplaman Zaman alacak
@GunesinOglu bugün gelsin Pazartesi sonuçlar açıklansın işte![]()
Onu 12.haftada düşünüyorum.Kullanmasam içimde kalır.
Eğer kullanırsam ve elenirsem senin yüzündendir.ss Kaç haftadır Son Mektup ve KGB diye başımın etini yiyon.![]()
Başlarım resmi tatiline de heAma resmi tatil dicem
Neyse elen de kurtulalım ne yaparsan yap![]()
Başlarım resmi tatiline de heo Zaman Pazar açıkla
![]()
Ayy deme öyle zaten 11 benim uğurlu sayım olmasına rağmen hem MFÖ hem de 84 11.haftada elenmiştim bu sezon atlatmalıyım.Kullanamayıp elenedebilirsin ama![]()
şarkın iyimiş..başarılar▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
° ¸. ¸ :. . • ○ ° . . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . …* :. ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . •
Katy Perry° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . • ○
° ° ¸. ● ¸ . ° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . •E.T. ft. Kanye West.. ○ . ° . ● ¸ . ° . • ○ ° . ° :. . • ○ . ° ¸….
… ● ¸ ° ° . ¸. ° . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . … Kalbinin Attığını Hisset!… ° ° . . • ° . * :. . ¸ . ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . • ○ ° :. . •
![]()
▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Umarım beğenirsiniz zaten bu şarkıyı Türkiye'de duymuşsunuzdur.Eğer ilk defa dinleyen varsa yuh derim artık.
@denizz19 @HarzeM @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Ahmad @Almila @OzaN @sokak sanati @Çiğdem- @Bully @vadikızı @ABAY_06 @destere @tolgab @potterhead- @GunesinOglu @ozgur2113 @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @apoyta @Billy Kane @S.G.A.T. @BesaleT @gözlemci @turkuazz @beyazsoy @adımutlulukk @batuhankaralar @cookies @eskici @cevaa @DarkLeqenD @Castei @sürgünüm @Amoureux @Reytinger @hayret bi şey
Pazartesi 18:00 iyidirPazar seçim var olmaz
Neyse bugün yaparım tatilde bile çalışıyorum ne kadar mükkoyum![]()
Oha. 😱 Ay hemen harcadın beni.ssAma resmi tatil dicem
Neyse elen de kurtulalım ne yaparsan yap![]()
O zaman sorgulamalısın bu Uğur işiniAyy deme öyle zaten 11 benim uğurlu sayım olmasına rağmen hem MFÖ hem de 84 11.haftada elenmiştim bu sezon atlatmalıyım.![]()
Ay neyse dur sana seçeneklerimi sunuyorum Kal Ölene Kadar, KGB veya Son Mektup.O zaman sorgulamalısın bu Uğur işini![]()
Oha. 😱 Ay hemen harcadın beni.ss
@GunesinOglu seçimden sana ne sanki oy kullanıyorsun da.![]()
Bence Kal Ölene kadarAy neyse dur sana seçeneklerimi sunuyorum Kal Ölene Kadar, KGB veya Son Mektup.Cevabını biliyorum gerçi ama hangisi.
![]()
Sen devlet kurumu musun canısı?
Sen devlet kurumu musun canısı?![]()
Sana güveniyorum da forumun zevkine güvenemiyorum.
Atma yahu sen özel okula gidiyorsun.Devlet kurumunda okuyorum![]()