Kadın derken Berkun Oya erkekKadın uyarlama diziyi bile beceremedi. Hiç şansı yok bu dizi ile.
İntikamı bildiğin dizibox'ta ki altyazıdan çevirip çektirdi kadın.![]()
Kadın derken Berkun Oya erkekKadın uyarlama diziyi bile beceremedi. Hiç şansı yok bu dizi ile.
İntikamı bildiğin dizibox'ta ki altyazıdan çevirip çektirdi kadın.![]()
Pek anlamıyor bu işlerden fazla ilişmeO arkadaşa söyle Deniz'ciğim, onun izlediği dizilerden fersah fersah kaliteli bir dizi bu, o yüzden kıskanmasına şaşırmadım. Ve Berkun Oya'yı kadın sanmak mı? Gerçekten mi?![]()
Laf sokarken iyiydi ama.Pek anlamıyor bu işlerden fazla ilişme![]()
Kadın derken Berkun Oya erkek![]()
İşim gücüm yok sizi mi takip etcem bu ne kendini beğenmişlik.Kadın ne alaka cidden.Şarkı dinlerken devreler yandı.
Ayrıca @mrt-06 bir yandan X sahsi bir yandan ne çok takip edenimiz var.![]()
İşim gücüm yok sizi mi takip etcem bu ne kendini beğenmişlik.![]()
Bölüm bence de kötü ilerliyor, durgun yani.![]()
Yarın yükslecek kötü olmasına rağmen.Bölüm bence de kötü ilerliyor, durgun yani.![]()
Konuya dair ilerleme pek yok, Kader'in eski sevgilisinin bulması var şu anlık.Çökecek dizi.Ben dedim bu konu bir yere gitmez diye.
![]()
Tabi yükselir ama dediğim gibi ortalama gidiyor.Yarın yükslecek kötü olmasına rağmen.![]()
Annem çok seviyor bölüm güzel gidiyor diyor.Konuya dair ilerleme pek yok, Kader'in eski sevgilisinin bulması var şu anlık.
Tabi yükselir ama dediğim gibi ortalama gidiyor.
Kader'in sevgilisi babasını öğrendi, başlasın olaylar.![]()
Annenle kafa dengimiz bir, Kara Sevda'yı da beğenmişti.Annem çok seviyor bölüm güzel gidiyor diyor.![]()
Dün netten izledi.Annenle kafa dengimiz bir, Kara Sevda'yı da beğenmişti.![]()
Çarşamba günleri kumandayı inşallah anan alır kısa sürede.Dün netten izledi.![]()
Geçen hafta o izledi Kara Sevda yüksekti bana verdi düştü azda olsa.Çarşamba günleri kumandayı inşallah anan alır kısa sürede.![]()